Quote: Enjoy the little things in life

Quote: Enjoy the little things in life

Enjoy the little things in life, het is een van mijn favoriete quote’s!

Maar hoe kom ik aan deze quote?

Mijn moeder is echt wel een type die geniet van de kleine dingen in het leven en dat was dan ook een soort van leefstandaard die ze aannam. Zodoende dat ik van deze stelling mijn favoriete quote hebt gemaakt

Het hoefde niet duur te zijn, het hoefde niet groots te zijn. Nee ze nam genoegen met de kleine dingetjes.

Ergens bleef me dat wel boeien al die jaren dat ik thuis woonde.

Bleef dat dan wel boeien naar mate je ouder werd?

Natuurlijk wil je als tiener de nieuwste telefoon en kleding volgens de laatste mode. Maar helaas was ik daar dan weer niet mee gezegend om mijn pa dat weer niet wilde..

Toen ik zelf geld ging verdienen als meisje van 13 a 14 jaar ging dat op aan een telefoon ( niet de allernieuwste hoor) en aan kleding van de Coolcat, want ja iedereen liep daar toen in. Ook ben ik toen ik die periode iets minder gepest door mijn kleding stijl.

Maar toen ik eenmaal op mezelf ging wonen op mijn 21e en ik de uitkering inging, ben ik me gaan beseffen dat de denkwijze van mijn moeder helemaal niet zo verkeerd was! Ik heb in de jaren sinds ik uit huis ging en samenwoonde niet geleefd dat het niet kon, in tegendeel. Er waren geen drastische beperkingen.

Door samenloop van omstandigheden heb ik toen mijn uitkering gekregen en ook mijn eigen eerste huisje. Door het beperkte inkomen moet je heel veel gratis zien te scoren en toen leerde ik ook de dingen waarderen waar ik echt heel veel moeite voor moest doen! Want niet alles gaat vanzelfsprekend.

En nu?

Nu ben ik bijna 30, ben gelukkig getrouwd en een trotse mama! Elk jaar heb je weer van die dagen dat je een prachtige knutsels krijgt! En weet je daar kan geen cadeautje tegenop! Want al is dit iets kleins, enjoy the little things in life!

2 gedachten over “Quote: Enjoy the little things in life

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.