Rach draait door (fun door)

Rach draait door (fun door)

Werkelijk de raarste dingen doet rach de laatste tijd, maar wat ik vanavond heb geflikt slaat toch wel echt de bom hoor haha. Sinds kort weet ik dat er een starbucks hier op het centraal station zit en gister om 21.00 sloegen me stoppen door en hoe ziek ik ook op de bank lag, kon niet eens lopen, hoorde roon een stemmetje van de bank “schat pak me schoenen even we gaan naar starbucks” wtf zegd die haha je kan geen koffie of ijs verdragen (nee wat wel) maar goed schoenen aan, meiden aangekleed en naar het centraal om frappachino te halen en ooohh lekkahhh. Vanmiddag kwam roon thuis, eet zijn home made kip sate van zijn vrouwtje en begint zelf over starbucks hahaha dus gingen we weer, hoppa schoenen aan, meiden aankleden en richting centraal, wederom 2x frappachinno en roon was slim en nam gelijk een grote 😛 had ik ook kunnen doen maar ik ben tegenwoordig van alle smaken uit proberen dus vandaag de caffe frap light en een mokka light, gister had ik de coffee en de caramel frap. GODDELIJK!! maar aardig kosten plaatje en we zouden morgen middag daar een bakkie doen maar dat slaan we ff over want in 2 dagen tijd rond de 35 euro aan koffie naar binnen sleurpen om er vervolgens weer uit te gooien is te zot natuurlijk. De meiden hadden iets van choco frap en oh oh kinderen verslaafd hahah.

Afijn daarnaast zit een sushi tentje…ikke en shushi noooo way, maar goed wat de tekst al zegd rach draait door en zegt tegen roon, pik ik ga het toch proberen haha, dus een mix pakketje gekocht eentje met zalm en eentje met komkommer en olalala haha heb thuis zitten smullen als een idioot!!! dus rach gaat van de week de kitchen in om sushi te maken 😀 jammer genoeg is alles er wel uit gekomen maar hey ik heb het wel gegeten 😀

hoe ziek ik ook ben zelfs me broer en schoonzus zeiden dat ik opgewekt klonk haha ja gek he na al die koffie en enthousiastme over alles 😀 heb in een uur tijd weer de meeste fun gehad 😀 moest het ff kwijt hihih

7 gedachten over “Rach draait door (fun door)

 1. Hou niet van koffie of iets in die richting, dus je zal mij er niet snel zien. Maar 35 euro in 2! dagen voor koffie? Dat is een duur grapje!

  Foto’s zien er weer goed uit, inmiddels ook zelf geprobeerd sushi te maken?

  (ja, ben weer begonnen met schrijven… nu weer volhouden ;))

  1. hihih ja duur geintje he haha en ja ja heb zelf sushi gemaakt en gelukt 😀 en leuk dat je weer begonnen bent meis met schrijven dan kom ik snel ff bij je lezen en ja volhouden dat zeg ik ook elke keer maar of ik heb geen zin of heb niks te lullen 😉

 2. Wat grappig zeg! Ik ben er nog nooit geweest bij SB. Ik lust geen koffie, maar ze hebben dus ook chocolademelk?? dat is wel lekkerrrr!!

 3. Vechter ben je 😉 . Heerlijk dat je zo genoten hebt dat gun ik je ook zo en ik hoop dat je snel weer voor de volle 100 procent mag gaan genieten!!

 4. wacht ff rachiedepeetsie…jij sushi??? 😐 ik ben even helemaal wappie aan het worden nu haha zonde dat alles eruit komt maar je geniet verdomme wel van alles een keer en daar ben ik zooooo blij om omdat te lezen 😀 dikke kus

 5. wat een tiefus gek ben je ook he met je sushi hahahahahhahah rol van de bank hier want ik weet nog dat je gilde rot je op met je rauwe pot vis haha maar lekker hoor schat en als je gemaakt hebt bel me dan want ik eet dat wel hoor en een bakkie bij starbucks ben ik ook niet vies van 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.