Rach goes fake

Rach goes fake

Hoe lang ben ik nou weer niet aan het sparen met de nageltjes…juist veel te lang, en als ze dan een lengte hebben dan splijten ze zo weer weg, en vijlen en vijlen en nog niet goed krijgen dus…rach is het zat, rach gaat fake:)

Ik ga natuurlijk geen klauwen vol met geld uit geven bij een nagelstudio, dat vind ik dan weer onzin, nee ik haal het zelf wel in huis:D

Ik heb gister bij de groothandel mijn bestelling geplaatst en hopelijk heb ik einde van de week mijn spullen binnen en gaat ik aan de gang met acrylnagels. Dankzij mijn dinnie Erica die daar een cursus voor heeft gehad, heb ik een goeie beschrijving dus dat moet Β helemaal goed komen πŸ˜€

Vind het wel eng moet ik zeggen want ik heb wel eens van die plak dingen gehad en die deden gewoon pijn maar heb begrepen dat dit allemaal anders is dus kom maar op πŸ˜€

Als het allemaal leuk gaat dan komen er natuurlijk weer notd’s online πŸ˜€

reactie's

reactie's

33 gedachten over “Rach goes fake

 1. gaaaaafff dan kan ik me nageltjes bij jou laten doen voor een stuk minder geld maoahah of niet ? haha
  ik weet dat je inderdaad al lang bezig bent met je nagels en je had zulke mooie nagels maar als het niet meer wil lukken en het is je hobby dan snap ik dan je denkt krijg de klere maar ik wil lakken dus we gaan voor nep haha

 2. ik verklaar je voor gek hahah, als je nou nog even geduld hebt dan heb je zelf weer mooie nagels .. en of ja ik ben jaloers hahaha nou ben benieuwd vrouwtje πŸ˜€

 3. met of zonder beschrijving dat lukt jou echt wel πŸ˜€ kicken hoor rachel, dan krijgen we zeker dagelijkse nagel updates hahah

 4. Misschien dom ma waar hema heb ook n set goeie nagels

  1. Ja maar dat is cheap en niet wat ik wil πŸ˜‰ ze zullen best goed zijn maar ik wil gewoon die acryl nagels πŸ™‚

 5. Hihi, moest wel ff lachen om je titel. Je hebt groot gelijk, ga jij maar lekker fake meid! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en knap dat je het zelf gaat doen!

  1. haha ja lekkere koptekst weer maar vond hem wel geinig πŸ˜€ en ja ik ben ook reuze benieuwd ernaar πŸ˜€

 6. hahaha iedereen komt wel ff naar rachel toe wat een rel straks rach nee logisch maar je doet het voor jezelf en niet voor een ander en als een ander dat ook wil dan mogen ze daar netjes voor betalen πŸ˜€
  ben wel heeel benieuwd hoe ze eruit gaan zien en of je het uberhaubt wat vind

 7. wat leuk dat je dat zelf gaat doen en knap ook haha ben als de dood voor dat spul omdat het een keer fout is gegaan πŸ™ maar dat gebeurd jou niet πŸ˜€ jij bent altijd al zo aan het freubelen met je handjes πŸ˜‰

  1. hahaaha ja weer een andere lay:D die andere was wel leuk hoor maar zo somber nog en ik wil nog ff geen herfst hahaha

 8. ik vind het hartstikke gaaf dat je het gaat doen bij jezelf en daar ging het om toch;) hoor al weer dat men zich zomaar ff naar voren schuiven voor een gratis nagel beurt via de mail niet doen hoor rach kost genoeg en als je het niet wil doen niet doen gewoon gaan ze het zelf maar kopen πŸ˜€

 9. haha nou de mijne mag je doen maar ik pay je wel πŸ˜‰ jij geeft altijd al genoeg weg maar krijgt er altijd zo weinig voor terug he;)
  ik ben natuurlijk ook onwijs benieuwd naar hoe je nagels eruit gaan zien

 10. het is simpel hoor meis en weet zeker dat je het super gaaf gaat vinden πŸ˜€

 11. hahaha het moest een keer gaan gebeuren he en volgens mij heb ik je daar in januari al over horen gillen maar roon wilde het niet omdat je zelf zulke mooie nagels had:D maar nu toch een keer gaan doen en dan nog zelf ook πŸ˜€ top!!

 12. Ik spaar ook, maar als ze eenmaal lang zijn, dan breken ze af.. Ik kan ook niet typen met lange nagels.. Allemaal niet handig!
  Hopelijk weet je er iets moois van te maken!

 13. Ooh wat gaaf joh πŸ˜€ ik zou ook zooo graag acrylnagels willen hΓ¨, want mijn nagels gaan altijd splijten en daar heb ik echt een hekel aan…

  Ben super benieuwd hoe het gaat worden bij jou en of het gaat lukken πŸ˜€ Vast wel!

  1. ja daarom doe ik het ook, loop nu al maanden te klote met me nagels en krijg ze gewoon niet meer goed, lang worden ze wel maarja je weet zelf ook als ze gaan splijten is het geen gezicht en vliegt je nagelak er zo vanaf πŸ™

 14. jaaaaaa ga jij maar lekker fake chicka haha nog meer update van de nageltjes

 15. Ik ben nog steeds blij met mijn arcylnagels. Geen spijt van! Wil dat ook verlopig houden.

 16. Nouu ik ben benieuwd naar het resultaat! Denk niet dat ik dat nou echt goed zou kunnen haha

 17. haha jij bent ook zo veranderlijk als het weer he πŸ˜‰ je zei pas nog op mijn blog dat je het te duur vond!! πŸ˜›

  1. Hahaha ja idd nee vind het te duur om ze bij een shop te laten zetten, koop nu de spullen zelf en dat is weer goedkoper πŸ˜‰ en kan ik het lekker zelf doen πŸ˜€

 18. Zo iets had ik al voorbij zien gaan op twitter, wat leuk zeg Rachel! Ik ben benieuwd naar je foto’s enzo. πŸ˜›

  1. ik ook!! krijg morgen deel 1 binnen (had een normale set besteld en een hudge set hahah)de normale word morgen geleverd en de big one als het mee zit volgende week en daar kan ik voorlopig wel ff flink mee voorruit:D en tuurlijk fotos komen er zeker

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: