Rach onderweg

Rach onderweg

Zo weinig tijd en zoveel dingen moeten doen….iedereen herkent zich daar wel in denk ik. De afgelopen week was hier rennen en vliegen. Dingen regelen en donderdag een bruiloft waar ik de shoot van zou gaan doen. Ik wilde die week rust houden want een bruiloft doen is voor mij niet zomaar ff iets, maar het is gelukt en was super gezellie 😀
rachie onderweg

Tuurlijk was er ook tijd voor fun, lekker de tuincentra’s af slenteren en de kerstshows bekijken, altijd leuk elk jaar en ben gelijk verslaafd geraak aan de broodjes unox hotdogs haha, die kon je bij de intratuin halen een broodje hotdog van unox met hotdogsaus….ik de trut nam niet omdat dat nog steeds in me kop niet goed voor me is en mezelf geen lekkere tussendoortjes gun dus ik zag roon, nio en ras zo lekker smullen dat ik het niet meer hield en gilde in de auto …EN NU WIL IK VAN IEDEREEN EEN HAP! dat werd me niet in dank afgenomen en weet nu waarom want het was gewoon lekkahhh jonguhh haha. Mijn logje hieronder over het gezonde eten gaat gewoon door maar ik eis vrijdag een broodje hotdog van unox 😀 dan wel thuis gemaakt maar dat boeit me niet.

Ik heb nog wel leuke snailmail gehad alleen had ik vanmorgen op FB al gezet dat ik er op dit moment weinig tijd voor heb, Roontje is gister naar huis gekomen van ze werk want zijn gescheurde rib deed wel heel erg veel pijn en de pik ligt nu met een zooi tramadol op de bank.

Verder deze week weinig in de planning, alleen bloedprikken en een bezoekje aan de arts. Helemaal niet erg een rust weekje even 😉

Fijne avond allemaal !!!

9 gedachten over “Rach onderweg

 1. Drukke drukke Rach… Hoop dat alles weer in de rust is, ook jij 😉 Denk om jezelf skat!
  En een keer een (vind ik heel smerige) hotdog moet kunnen toch? 😉 GENIET!

 2. Wat naar van je gescheurde rip heb ze vroeger gekneusd met een fiets ongeluk toen ik net 4 was en op mijn eigen fietsje reed dus snap hoe zeer dat kan zijn bah.

  Verder leuk zeg & Intratuin Ladies Night is ook bijna weer 😀

 3. Wat een leuk weekje meis, wel druk maar wel gaaf zeg zo’n shoot! Whahaha en dan dat broodje hotdog. Heel goed dat je van iedereen een hap wilde, het is ook gewoon zo lekker!

  Sterkte voor je mannetje meis en lekker dat je nu even wat rust hebt. Is ook zo af en toe nodig he..

  Liefs Bianc en de meiden xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.