Rach onderweg

Rach onderweg

Gister waren we van de partij op de b-day van Gonny.  Nathalie zou eerst naar ons toe komen omdat het anders heel lang reizen voor haar was, lees zo ongeveer 2 uur en ja dat is geen doen natuurlijk en als ze eerst naar ons zou komen en met ons mee zou rijden dan was het maar een uurtje ;). We hadden met nathalie om 14.30 afgesproken haar af te halen van het station. De bday van gon zou om 16.00 pas beginnen maar wij waren lekker eigenwijs en zijn gelijk door gereden en waren en dus wat vroeger en gelukkig maar want zo konden we gon nog ff lekker knuffelen en een beetje helpen want zwangere bep was natuurlijk al weer geslacht voordat het feestje begon hihi #teveelgedaanhe. Afijn zo beetje bij beetje droop de visite binnen en was het ineens reuze gezellie en drukkies :D. De familie van gon kende ik natuurlijk al alleen Thamar kende ik nog niet.Thamar en gon en nath volgde elkaar op instagram al alleen ik niet dus had geen idee wie thamar was hahaha nou dat heb ik geweten want thamar en net zo debiel als ik moahaha, nou tel dat bij mekaar op, inclusief nath en gon…..juist een zooitje leuk stel ongeregeld bij mekaar hihih :D. Deidre was er ook gezellie @moonwell wel te verstaan voor de twitteraars, was leuk om haar weer even te zien :D.

Helma, de mama van gonny,  had een super super mooie taart gemaakt en die zal vast wel bij gon in haar logjes voorbij gaan komen 😀 en lekkah dat ie was hihih. Verder had gonny zich echt uit staan sloven in de keuken mensen echt waar, de meest geniale f…king lekkere nasi evah!! met kippenpoten, zoet/zure komkommer en de hele ratteplan erbij…. (gon doen we niet meer he volgende keer toch maar die zakken puntjes met kaas en ham moahaha ) nee het was zoo zoo lekker dat iedereen heeft zitten smullen, en thamar had heerlijke pasteitjes gemaakt en later op de avond propte we er nog ff een bara in ….je snap dat ik de meest misselijke nacht van me leven heb gehad moahahaha maar we hebben genoten!! het was zo gezellie met ze alle en oh oh wat hebben we om de meeste stomste dingen gelachen, ik wist dus nog niet wat ” YOLO” betekende moaaha doos nou dat wist ik gisteravond wel en dat heeft iedereen geweten haha, op alles werd geroepen “YOLOOOOO” afijn ik heb me lichtelijk misdragen maar gelukkig kent gon en familia rachie nou wel dus lekker boeie 😀
rach onderweg

Duncan en niomi….tja little love birdies hihihih en celina was ook zo lekker aan het spelen en we hebben geen kind aan de kids gehad!!

Rond 21.30 ging toch wel bij mij het lampie uit en werd ik moe en zijn we richting huis gegaan 😉

Gon, mark en kids en helma dank jullie wel schatten voor de super leuke dag en lekkere eten!!! dikke kusss LY <3

Eén gedachte over “ Rach onderweg

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.