Rach onderweg

Rach onderweg

Vandaag lekker veel naar buiten geweest :D. Moest eruit want er stonden afspraken op de #ursulaΒ op de agenda. Niomi ging lekker een ochtend met me mee en we hebben ondanks dat het goed koud was genoten buiten :D. Bij de kliniek moesten we van het ene gebouw naar het andere gebouw lopen en dat was gewoon heerlijk kan ik je vertellen, kom natuurlijk niet zoveel buiten laat staan een wandelingetje maken dus dit was echt even een uitje voor moeders πŸ˜€

rach onderweg

Niomi heb ik weer nadat we klaar waren op de kliniek naar school gebracht want ze hebben vandaag juffen en meesterdag op school en dat wilde ze natuurlijk niet missen πŸ˜€ maar ze zei onderweg naar huis “mam ik vond het echt heel gaaf dat ik even met je op stap kon” hihih lekker ding πŸ˜€

Weekend staat voor de deur, wij gaan niet veel doen, gewoon lekker chil ;). Gaan jullie nog wat doen het weekend ?

Fijn weekend!!

8 gedachten over “Rach onderweg

 1. Geen plannen eigenlijk tot nu toe voor het weekend, dus ik zie het wel. Lekker hoor dat je even kon genieten van het buiten zijn. πŸ™‚

 2. Ik moet helaas werken πŸ™ maar zaterdag avond gaan we even een bezoekje aan iemand brengen die niet zo aardig is geweest over mij op internet dus dat word lachuh

   1. Hoe meer zielen hoe meer vreugd ;). Nee, ik ga even met wat mensen langs om verhaal te halen. Ze weet niet over wie ze heeft gepraat namelijk haha. Dus ben benieuwt

    1. LOL keep me posted honey en su6 πŸ˜‰ mensen die niet aardig zijn prima maar doe het in iemands face en niet via het scherm dat is altijd zo makkelijk he πŸ˜‰ x

     1. Ja, en als je dan gewoon de waarheid zou vertellen maar 99% zijn ook kansloze leugens. Waardoor ze zelf ontzettend leuk en cool lijkt wat ze totaal niet is. En ik heb me nog lang ingehouden omdat ik nooit de kans kreeg (zie haar nooit meer, ze is te bang om nog naar de kroeg te komen waar ik en mn vrienden zitten) maar toen ik dat gisteren las was het de druppel en heb ik maar besloten dat we dan maar even naar bhaar toe moeten haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.