Rach test, hokien mie

Rach test, hokien mie

Ik heb weer wat geprobeerd. Ik ben zeker geen fan van pakjes dat weten sommige van jullie al wel, maar dit moest ik gewoon eens proberen omdat ik vroeger helemaal gek was van de hokien mie van conimex. Helaas heeft conimex dat uit het assortiment gehaald en ik kon gewoon geen gelijkwaardige vinden kwa smaak. Tot dat ik deze verpakking zag staan en dacht hey, daar zit hetzelfde in als in de pakken van conimex. Ik nam het mee en maakte het en oh yes, precies dezelfde smaak 😀

Ik heb het gewoon gemaakt zoals op het pak stond, dus met wokgroenten en kip filet.

Zo pittig als ik voorheen kon eten kan ik dat nu niet meer en was het voor mij te pittig jammer genoeg maar och die smaak weer even gehad te hebben 😀 top!!

Ik zag dat ze ook andere lekkere gerechten hebben en ja ondanks ik anti pakkie ben ga ik ze toch proberen.

Hebben jullie dit wel eens gegeten of zowieso gerechten van knorr? en wat vond je ervan?

4 gedachten over “Rach test, hokien mie

  1. Leuk dat je dit geprobeerd hebt! ♥ Ik vind de Kip tandoori altijd heel lekker van Knorr en verder vind ik de burritos van Knorr ook heel lekker (al weet ik dat ik dat ook best zonder pakje kan maken.. haha!)
    Veel liefs, Florentine

    1. Die burritos heb ik wel eens gegeten jaren geleden en die waren goed te doen en weer die kip tandori hihi schreef hieronder al dat ik het nog nooit gegeten heb, dus toch maar een keer proberen maar wel zelf maken dan 😀 xxx

    1. is toch ook goed, het is idd lekker makkelijk en sommige zijn best te eten maar ik blijf een mierenneuker door te zeggen…vers is lekkerder hihih. Kip tandori he….nog nooit gegeten hhaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.