De leukste, gevarieerde mamablog van Nederland

Rachie onderweg

| 4 reacties

We gooien er maar even een Rachie onderweg in ๐Ÿ™‚ Mensen vonden de foto van de meiden zo leuk en vroegen zich af of ik ook op de fiets was hahaha…uhhh hun gaan op de fiets naar school omdat ze dat geweldig vinden en ik ga dan me boodschappies doen en ja dan kom ik ze tegen in het winkelcentrum. Alleen vrijdag heb ik ze weg gebracht naar school want het regende en dan mogen ze niet op de fiets van mij naar school ondanks dat hun dat wel willen #gekkemeiden hahaha.
rachie onderweg

Het word kouder en vanmorgen was het maar 1 graad brrrr, moest zelfs krabben maarja ikke lui dus ikke ruitenspray gebruikt ๐Ÿ˜€ ideaal spulletje is dat!! Vroeg ook gelijk bij thuiskomst aan roon waar we dat spul vandaan hadden want ik moet daar gewoon een doos van hebben hahah, ik en krabben…pfff nee sorry ๐Ÿ˜›

reactie's

4 reacties

  1. Dat krabben laat ik lekker aan me vent over, ik rij toch geen auto hihi heb niet eens een rijbewijs.

  2. Haha krabben, ik hou er ook niet van dus begrijp je wel ๐Ÿ˜‰

  3. krabben is ook niet een van mijn favo bezigheden!! maar moet zeggen dat ik het nog niet heb hoeven doen *happyface*
    mja eens komt voor mij ook weer de ‘krab je ruit dag’ en dan ben ik maar wat blij met zo’n spray!! hahah..

  4. Ik heb ook een hekel aan krabben. Doe bij maar ook een aantal van die flessen spray. ๐Ÿ˜‰

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: