Rachie onderweg

Rachie onderweg

We gooien er maar even een Rachie onderweg in 🙂 Mensen vonden de foto van de meiden zo leuk en vroegen zich af of ik ook op de fiets was hahaha…uhhh hun gaan op de fiets naar school omdat ze dat geweldig vinden en ik ga dan me boodschappies doen en ja dan kom ik ze tegen in het winkelcentrum. Alleen vrijdag heb ik ze weg gebracht naar school want het regende en dan mogen ze niet op de fiets van mij naar school ondanks dat hun dat wel willen #gekkemeiden hahaha.
rachie onderweg

Het word kouder en vanmorgen was het maar 1 graad brrrr, moest zelfs krabben maarja ikke lui dus ikke ruitenspray gebruikt 😀 ideaal spulletje is dat!! Vroeg ook gelijk bij thuiskomst aan roon waar we dat spul vandaan hadden want ik moet daar gewoon een doos van hebben hahah, ik en krabben…pfff nee sorry 😛

4 gedachten over “Rachie onderweg

  1. krabben is ook niet een van mijn favo bezigheden!! maar moet zeggen dat ik het nog niet heb hoeven doen *happyface*
    mja eens komt voor mij ook weer de ‘krab je ruit dag’ en dan ben ik maar wat blij met zo’n spray!! hahah..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.