Random pica’s logje

Random pica’s logje

Tja heb vakantie, en het enige wat ik doe is hangen achter de pc, met de meiden bezig zijn, eten maken, slapen, films kijken en uhhhh uhhh tja gewoon vakantie houden, een lui wijf uithangen, en ohja nagels lakken, volgt later weer een #notd. Dus dacht ik kom we plaatsen even wat random fotootjes 😀
random pica's

Wij vermaken ons prima!! de meiden zijn of aan het knutselen of net als vandaag lekker aan het skeeleren geweest buiten en als ze dat niet doen helpen ze mama met boodschappen :D. Het weer is gelukkig redelijk op de kou na want vanmorgen was het wel weer ff kkkkoouudd jonguhh maar het is droog, we hebben geen vieze sneeuw dus mij zal je niet horen klagen verder 😀

reactie's

reactie's

3 gedachten over “Random pica’s logje

  1. Leuke foto’s! Even een kort vraagje, waar bewerk jij deze collages in?? Je ziet er trouwens goed uit 🙂

    1. Ik bewerk mijn fotos in adobe photoshop elements 10 😀 ik maak de collages zelf 😉 en dank je wel 😉

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: