Receppies en meeting

Receppies en meeting

Vandaag was toch wel speciaal hoor, vandaag heb ik mijn naam genoot en vriendin en klasgenootje van vroeger gezien na een hele hele lange tijd, ik was 13 geloof ik hihi, ben gezellig bij Rachel op de thee gegaan en hebben het over van alles en nog wat gehad en het voelde gelijk zo vertrouwd weer, heerlijk gewoon, zei al tegen haar toen ik weg ging jou laat ik niet meer gaan πŸ˜‰ en we gaan ook zekers vaker lekker thee leuten:D

Vandaag ben ik ook de trotse eigenaar van een super fiets die ik gekregen heb van mijn broer, wat mot ze nou weer met een fiets terwijl ze een pimpbak onder dr kont heeft hihi nou ik fiets graag en de meiden ook en nu kan ik (met goed weer he) de meiden op de fiets naar school brengen en ze waren door het dolle heen toen ik ze het vertelde dat ome plop de fiets had gebracht πŸ˜€ nu dus duimen dat het droog blijft hihi.

Vandaag (drie x vandaag onder mekaar #zinloos) heb ik ook weer lopen experimenteren in la keuken hierzo haha. wij zijn gek op tiramisu ala rachie en ik kwam gister weer wat tegen dus gelijk proberen, 1 tip wees niet zo stom als ik om smorgens om 9.00 flensjes te gaan bakken haha mits je er tegen kan.
Flensjes met tiramisu vulling πŸ˜€


Voor de flensjes heb ik gebruikt :
1 ei
1 kopje melk
3 eetlepels bloem
snufje zout
lepeltje cacao poeder
(zelf kan je er een eetlepel suiker aan toevoegen maar dat is taboe hier zoals je weet)
een eetlepel rum extract (kan ook amaretto maar he ik heb kids he haha )

Voor de tiramisu vulling:

Bakje marscapone
Beetje gele vla (ik heb die van optimel gebruikt)
Beetje cacao poeder
en een beetje rum extract nog

Mix het ei,bloem ect. voor de flensjes met een mixer en laat het even staan. dan bak je de flensjes met een heeeel klein beetje olie bruin aan beide kanten en leg je ze opzij

De vulling net zo simpel, doe alles in een kom en mix het op de hoogste stand.
Daarna besmeer je de flensjes met de vulling en rolt ze op in plasticfolie en laat ze een paar uur opstijven in de koeling en voila je hebt een lekker toetje πŸ˜€ simpel toch ?D

Vorige week op de verjaardag van ons neefje Xando had mijn schoonzusje wrapsΒ  gemaakt, nou oke iedereen weet dat rach een zeikerd is en moest natuurlijk weten wat erin zat…zo lekker hahah

Nodig :

Wraps
Kipfilet (van die plakkies voor op je brood zeg maar)
Roombieslook kaas
sla

Men smeert de wrap vol met roombieslook, doet er een plakje kipfilet op en een beetje sla en men rolt hem dicht…wederom voila :D, je kan er ook zalmfilet in rollen maar dat lust ik niet dus ik kies voor dit πŸ˜€

Ik heb er van zitten smullen en we nou ja ik gaat dit vaker maken om zo ff tussendoor te snacken, roon en de meiden lusten het jammer genoeg niet.
Fijne avond!!

9 gedachten over “Receppies en meeting

  1. ik heb allebei je recepten gemaakt en ik ben heel enthousiast !! heb alleen bij de tiramisu suiker toegevoegd en dan smaakte hier prima evenals de wraps πŸ˜€

  2. Wat ontzettend leuk dat jullie elkaar weer hebben gevonden zeg!
    Ik heb ook 2 vriendinnen die ik sinds mijn 17e niet meer had gezien terug gevonden, lang leve hyves!!!!
    We zien elkaar weer regelmatig, altijd leuk die oude herrinneringen, al schaam je je soms kapot als je eraan treug denkt wat je hebt gedaan haha.

  3. Ziet er lekker uit! Die wraps maak ik ook vaak, alleen dan ook weleens met tomaat-mozarella of zalm. Heerlijk!

  4. ze waren heerlijk die wraps met kipfilet!! heb alle spulletjes voor die flensjes ook in huis gehaald vanmorgen dus ik gaat zo eens proberen haha. he heerlijk een fiets, is ook inderdaad makkelijk om even snel een boodschapje mee te doen πŸ˜‰

  5. zo dat is heel lang geleden dan hihih maar gaaf dat jullie elkaar weer gevonden hebben en dat het zo leuk was. wat doe je me aan man met je lekkere dingen weer hahaha sta al in de keuken πŸ˜› ik maak je tiramisu ook regelmatig en dit moet dan ook onweerstaanbaar zijn πŸ˜€ fijn weekend alvast vrouwtje van me en hopelijk is het morgen droog zodat je met die grietjes op de fiets kan !

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.