Recept: 6 minuten pasta

Recept: 6 minuten pasta

Ik noem dit recept gewoon 6 minuten pasta want langer heeft het niet geduurd!! Ik wil al heel lang een pastasaus proberen zonder tomaat of wat dan ook. En dan kom je al snel uit bij de carbonara saus maar ja ik eet geen rauwe eieren door mijn eten, en ja ik weet het ei stolt wel maar stel je voor denk ik dan dat er net een stukje ei niet goed is en ik daar weer dood ziek van word…juist…word hem niet.

Dus op zoek naar wat anders en dan het belangrijkste…het durven te maken!! Er liggen hier namelijk tig recepten nog op plank maar die ik gewoon niet durf te maken omdat ik denk dat ik verkloot. Tja denk je dan, dan verkloot je het maar maar je hebt het wel geprobeerd…true maar nee, bij mij moet alles gelijk lukken 😉

Anyway ik dwaal weer af met een lul verhaal. Terug naar deze 6 minuten pasta.

Nodig:

Pasta naar keuze
Roomboter
Kookroom
Verse parmazaanse kaas (ja dus zelf raspen ja)
Peper en zout
Peterselie, gedroogd of vers wat jij wil.

Je kookt de pasta zoals op de verpakking aangegeven, nou in dit geval 6 minuten. Bewaar wat kookvocht!! Na het afgieten spoel je het met lauw water af en doe er een scheutje olijfolie door heen en zet het even appart.

Je smelt de boter in een pannetje, niet bruin laten worden, gewoon laten smelten, dan de parmazaanse kaas erbij en de kookroom, de peper en zout en de peterselie. De saus laat je even door koken en dan mix je het met de pasta….nouuuuu is die makkelijk of niet :D.

Omdat dit een test was voor mij ben ik nu al aan het brainstormen wat ik er doorheen ga doen de volgende keer, brocoli met champions denk ik!! Je kan er natuurlijk ook spinazie doorheen doen en spekjes en ja gaat zo maar even lekker door. Een pasta waar je dus alle kanten mee op kunt 😀

Laat je het mij weten als je het aandurft om het te maken ?

7 gedachten over “Recept: 6 minuten pasta

  1. Ja, dat is zeker waar!😉zoetstof zou ook kunnen, maar dat is ook achterhaald qua gezond, geloof ik.

  2. Ik ken ook mensen die graag suiker over hun macaroni bolognaise doen en eerlijk is eerlijk, dat smaakt ook niet verkeerd.

    Nog meer mensen macaroni in combinatie met suiker? Hot or not?

  3. Wat toevallig, zo maak ik vaak mijn pasta😃lekker simpel, snel en gemakkelijk en niet te vergeten lekker!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.