Recept: aangepaste komkommer salade

Recept: aangepaste komkommer salade

Ik heb al eens een recept geplaatst voor komkommersalade, maar van de week was ik weer aan het experimenteren en oh boy deze is nog lekkerder! Ik zet het er wel even bij dat ik alles op gevoel heb gedaan en het is echt een kwestie van blijven proeven tot dat jij hem lekker vind 😉

Nodig:

Zaanse mayo
Kwark
Peper en zout
Kerrypoeder
Paprikapoeder
Knoflookpoeder
Kappertjes
Komkommer
Citroensap
Beetje water
Vloeibare zoetstof (ik gebruikte natrena)
1 of 2 bosuitjes

Je maakt eerst de dressing door alles in een bakje te mengen. De kappertjes houd je nog even appart maar laat je wel alvast uitlekken. Blijf proeven tussendoor want de een vind zuurder lekkerder en de ander weer wat zoeter.

Daarna rasp of snijd je de komkommer in dunne plakjes en mengt deze met de dressing. Je doet dan ook de kappertjes en bosui erbij. Zet het nog even in de koelkast zodat de smaken lekker bij elkaar kunnen komen en geloof me het is heerlijk!!

5 gedachten over “Recept: aangepaste komkommer salade

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.