Recept: aardappel tortilla

Recept: aardappel tortilla

Hey!! Ik heb weer eens wat lekkers gemaakt op school en mijn moeder er gelijk verslaafd aan gemaakt!! Ondanks ze het niet mag staat ze min of meer te dwingen om het te maken steeds omdat ze het zo lekker vind hahaha.

Aardappel tortilla!! Heel simpel en snel gerecht wat je helemaal kan uitbreiden naar eigen wensen.  Ik maakte hem standaard en deel graag met jullie het recept.

Nodig :

Aardappels, kunnen schijfjes zijn of een restje gekookte aardappelen
Eieren
Ui
Kerry poeder
Paprika poeder
Peper en zout
Scheutje melk
Boter om in te bakken

Je klopt de eieren luchtig met de kruiden en de melk. Dan doe je een beetje boter in de pan en bakt de aardappels een beetje aan. Als de aardappels een beetje gekleurd zijn gooi de geklopte eieren erbij en zet je het vuur laag en leg je een deksel op de pan en laat je het ei rustig stollen. Als de boel een beetje gestold is gaan we hem omdraaien. Dat kan met een deksel of een groot bord. Als die is omgedraaid laat  je hem nog even na garen en dan is hij klaar!!

Lekker met een salade erbij!

Wat ik al schreef, je kan er van alles aan toevoegen, denk aan restjes uit de koelkast, prei, brocoli of boontjes noem maar op!! Ook lekker erdoor heen is kaas!!

Hebben jullie dit wel eens gegeten ?

En ga je mijn recept een keer maken dan hoor ik dat graag 😀

5 gedachten over “Recept: aardappel tortilla

    1. ja heerlijk haha echt zoon maak je koelkast leeg diner!! vanavond staat hij ook weer op het menu met oesterzwamemmen ben benieuwd 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.