Recept: Buratta
Ik heb het al meerdere keren voorbij zien komen en ook de standaard variant, maar ik moest het gewoon een keer proberen. Je heb de standaard capresse salade maar dat is toch niet helemaal mijn ding. Maar we gingen nu een keer voor de buratta. Ook mozarella maar dan met room erin.
Nodig:
Een bol buratta (ik heb hem bij de appie gehaald)
Rucola
Basilico azijn
Basilicum vers
Truffel olijf olie
Groene pesto
Tomaat
Ik heb de bol buratta eerst goed laten uitlekken en hem een half uurtje voor het opdienen uit de ijskast gehaald. Ik deed rucola op mijn bord, deed daar een beetje truffel olijf olie overheen en peper en zout. De tomaat snijd je en je plukt wat blaadjes verse basilicum. Leg de bol buratta voorzichtig op het bord want hij scheurt heel snel!! Daarna heb ik er basilico azijn overheen gedaan en een beetje groene pesto en peper.
Mensen die is een blijvertje π heerlijk!!
Kennen jullie de buratta ook?
4 gedachten over “Recept: Buratta”
Ik maak Caprese altijd net even anders. Maar deze lijkt mij heerlijk. Bedankt voor het delen!
Dit ga je ook lekker vinden dan meisπ
Ja, zo lekker! Helaas kan ik die bij de supermarkten in de buurt niet makkelijk krijgen. Als ik ‘m dan ergens zie, neem ik ‘m altijd mee π
ja heerlijk he!! en balen zeg dat je hem niet overal kan krijgen π ik had ook net geluk bij de appie volgens mij want een paar dagen eerder lag die er namelijk niet.