Recept : chocomouse (koolhydraatarm)

Recept : chocomouse (koolhydraatarm)

Nou gooi even en foto van mijn uber simpele koolhydraat arme chocomouse online en men gilt…RECEPPTTT hhahah

Nou ik heb de bak echt weg moeten zetten want de dames doen er een moord voor hahah. Ik maak deze mouse wel vaker als “toetje” want ik en koolhydraten gaan niet zo lekker samen dus ja dan ga je dingen zoeken. Je kan het ook met avacado maken of marscapone maar ik vind dit het lekkerste

Bakje ongeklopte slagroom
beetje vloeibare zoetstof
cacoa poeder

even de slagroom opkloppen tot ie net niet stijf is, dan de zoetstof en cacoa erbij en verder mixen en voila klaar is uw mouse 😀 even op laten stijven in de koeling en smul smul

4 gedachten over “Recept : chocomouse (koolhydraatarm)

  1. Misschien domme vraag. Maar hoeveel cacaopoeder en zoetstof doe je erin? Lijkt me nl wel heerlijk

  2. Dat doe je snel! Ziet er echt lekker uit. Ben zelf ook sinds een tijdje koolhydraat-arm aan het eten, maar was wel weer eens toe aan iets nieuws! Deze ga ik binnenkort ook eens even uitproberen 😀 Thanks voor de tip!

    Liefs xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.