Recept: courgette club sandwich

Recept: courgette club sandwich

Lezers die mij al langer volgen weten dat ik heel slecht tegen brood en koolhydraten kan. Ik maakte al eerder een club sandwich alleen ja met brood en dat hield dus in dat ik dat niet zo vaak kon eten. Maar ik bleef maar brainstormen en doen en toen proberen met courgette en oh oh ik heb zitten smullen 😀

 

Wat heb je nodig:

2 courgettes
ham
kaas
komkommer
gekookt eitje
ontbijtspek
ijsbergsla
peper en zout
beetje italiaanse kruiden

De courgette snijd je in plakken en die grill je met de italiaanse kruiden. je kookt een eitje, en zodra de plakken courgette klaar zijn bouw je hem op. ik heb het sausje ook gebruikt bij de gewone clubsandwich. je smeert een beetje saus dan plakje ham, kaas, komkommer, ijsbergsla, ontbijtspek en een beetje peper en zout en dan doe je er weer een plak courgette bovenop 😀 thats is. Wel eten met mes en vork hihih want je kan hem natuurlijk niet eten zoals een broodje!!

Je kan natuurlijk ook de ingredienten ertussen doen van de clubsandwich, dus met kipfilet en een tomaatje maar dat had ik niet in huis maar gaat ik zeker de volgende keer proberen!! En ik gaat de courgette eens vervangen door een aubergine, moet ook kunnen:D

eet smakelijk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.