Recept: courgette tosti

Recept: courgette tosti


Ben natuurlijk gek op tosti’s maarja ik en brood gaan niet samen dus hoe los je dat dan op? Nou lekker spitten op het internet en je komt genoeg ongein tegen 😀

Nodig:

1 courgette in plakken
ham
kaas
paprika poeder
kerry poeder

je snijd de courgette in plakken en doet er een beetje zout overheen zodat het vocht eruit getrokken kan worden, daarna dep je ze droog. dan een beetje kaas en ham en de kruiden erop en hop de gril op, thats it. je kan er van alles tussen doen natuurlijk zoals brie of zon gedroogde tomaatjes maar ik hield het even simpel vandaag 😉

Ik vond het lekker al heb ik toch stiekum een stukje van een pan tosti gegeten want dat had ik van de week voor de meiden een keer gemaakt en die vonden een pan tosti lekkerder dan een tosti van de grill hihi

3 gedachten over “Recept: courgette tosti

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.