Recept: een lekker broodje

Recept: een lekker broodje

Ik ben niet van de broodjes omdat ik geen brood mag, maar ik had vorige week na de opnames zo’n honger dat ik onderweg gestopt ben en daar een broodje heb gekocht. Nou over de gevolgen gaan wij het niet hebben wel dat het heel lekker was en hier ook erg in de smaak viel bij de rest omdat ik het na maakte. Het is eigenlijk een broodje gezond maar dan zonder ham.

Ik heb hem later voor mijzelf weer gemaakt maar dan het brood vervangen door courgette die ik roosterde.

Nodig:

Een stokbroodje met lekkere zaden (afbak)
Kaas (jong of oud wat jij wil)
Ijsbersla
Gekookt eitje
Mayo
Tomaat
Beetje peper en zout.

Het broodje bak je af zoals op de verpakking staat. Je snijd de tomaat in dunne plakjes en je kookt het eitje hard en maakt er plakjes van.

Als je broodje gebakken is dan doe je er boter op als je dat wilt, dan een beetje ijsbergsla, dan een plak kaas en de tomaat en ei. Dan een beetje mayo en peper en zout en klaar. En ik vond hem echt heel lekker!!

Wat ik dus al zei ik eet hem zonder brood met courgette, maar je kan hem ook maken tussen plakken komkommer 😀

4 gedachten over “Recept: een lekker broodje

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.