Recept: geroosterde kikkererwten

Recept: geroosterde kikkererwten

Dit staat al zolang op mijn “maak” lijstje, maar elke keer vergat ik die kikkererwten haha. Afijn vorige week bij de appie moest ik toevallig een blikje hebben en zag ze daar ineens staan, dus ik een klein blikje meegenomen en savonds thuis maar eens gaan proberen.

Wat heb ik gedaan:

Kruidenzout
Paprikapoeder
knoflookpoeder
en een beetje olie

Ik heb de erwten eerst laten uitlekken en omgespoeld. Daarna heb ik ze in een bakje gedaan met de kruiden en op een bakplaat met bakpapier gelegd. De oven had ik voorverwarmd op 200 graden en heb de erwten 20 minuten in de oven gebakken. Nou ze waren al op voordat ze afgekoeld waren!! En ik mag ze niet maar heb er toch een paar geprobeerd en oh boy ik vond ze erg lekker!!

Een aanrader dus en ga ze zeker vaker maken en dan met verschillende kruiden 😀

4 gedachten over “Recept: geroosterde kikkererwten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.