Recept: Kip met mihoen

Recept: Kip met mihoen

Dat ik een vaste klant ben bij ons wok restaurant is voor menig lezer nu wel bekend. Ik nam altijd een groentenwok menu met thaise curry saus. Maar ik wilde eens wat anders proberen dus nam ik de mihoen met kip. Nou ik wil niks anders meer van de wok hahaha. Maar ik bedacht mij ineens dat het eigenlijk heel simpel is om te maken dus dook ik weer die keuken in he ๐Ÿ˜‰

Wat heb je nodig:

Kipfilet
Mihoen
Wokgroenten naar keuze
Oestersaus
Vissaus
Zoete soja
Peper en zout
Komijnpoeder

Je kookt de mihoen volgens de verpakking. De kip snijd je in dunne plakjes en doe je een beetje peper en zout op en een beetje oestersaus.

Dan een beetje olie in de pan, de kip aanbakken, dan de groenten erbij en als laatste de mihoen. En dan is het even passen en meten zoals ik het altijd noem. Een beetje oestersaus, vissaus en zoete soja en even blijven proeven tot je het lekker vind. Daarom heb ik er ook geen aantallen bij gezet want de een vind het wat zouter lekkerder dan de ander. Als laatste kan je er nog een paar druppels sesamolie doorheen doen en of sambal en klaar is je gerecht.

Dit staat dus binnen 10 minuten op tafel :D. Je kan er satesaus bij nemen, ook lekker, heb ik wel gedaan ;), beetje kroepoek en smakelijk eten!!

8 gedachten over “Recept: Kip met mihoen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.