Recept: macaroni ovenschotel

Recept: macaroni ovenschotel

Jullie weten dat ik elke week kook op school en dat de recepten die goed gekeurd worden door mama ook op de site komen en ja hoor ik heb er weer een voor jullie!

Als je van pasta houd zit je goed :D. Mama vond hem heel erg lekker en een paar dagen later in het weekend heb ik hem weer klaar gemaakt voor haar.

ik plaats het recept een keer op een andere manier, gewoon omdat ik het wel leuk vond maar als jullie voortaan het gewoon willen zien zoals ik het altijd doe, let me know!!

Mama heeft hoofdzakelijk de kip en groente gegeten want ze mag niet alles eten wat erin zit, maar de smaak is heerlijk en je kan er ook eindeloos me varieren :D. Je kan de kip vervangen door gehakt en je kan er groentes aan toevoegen, dus al met al een redelijk gezonde schotel. De paneermeer kan je ook weg laten zoals ik heb gedaan of vervangen door amandelmeel.

Eet smakelijk!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.