Recept: Mijn dressing

Recept: Mijn dressing

Na vele verzoekjes hierbij dan toch het recept van mijn dressing die ik tegenwoordig door mijn salade heen doe.

En je kan hem ook als een sausje bij vlees gebruiken, Ronald vind de saus ook erg lekker op een broodje worst!!

Je hebt nodig:

Paar lepels mayonais (ik gebruik zaanse)
Paar lepels kwark
Beetje citroensap
Kerrypoeder
Paprikapoeder
Knoflookpoeder
Dille
Ketchup scheutje
Beetje grove mosterd
Peper en zout
Zoetstof

Zo dat is een heel waslijst! Je mengt alles en zet het even in de ijskast zodat alle smaken lekker in kunnen trekken. Ik heb er geen maten bij gezet want het is gewoon een kwestie van proeven tussendoor. De een vind hem zuurder wat lekkerder en de ander net even iets zoetiger dus proef tussendoor totdat jij hem lekker vind!!

3 gedachten over “Recept: Mijn dressing

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.