Recept: Oosterse omelet met wokgroenten

Recept: Oosterse omelet met wokgroenten

Ik heb dit zovaak voorbij zien komen en elke keer dacht ik van dat is toch niet lekker!! Maar ik bleef nieuwsgierig en ben toch maar eens gaan experimenteren en oh man dit is lekker!

Je hebt nodig:

4 eieren
Zakje oosterse wokgroenten
Zoete en zoute soja
Ketjoembar
Gember
Beetje 5 spice kruiden
Beetje sweet chilisaus
Knoflook
Scheutje ketchup
1 of 2 maggie blokjes
Peper en zout

Je klopt de eieren met een beetje sojasaus en dat zet je even weg. Dan ga je de groenten roerbakken en doet van alle ingredienten wat toevoegen. Ondertussen pak je een andere pan en bak je een omelet rustig, dek hem af met een deksel of een stuk foli dan gaard hij ook en hoef je hem niet om te draaien want als je dat wel doet word hij te droog.

Als de groenten klaar zijn en de omelet ook doe je de omelet op je bord en de groenten erop en dan klap je hem dubbel en smullen maar!! Ik doe er dan nog een beetje ketjap manis overheen omdat ik lekker vind maar dat laat ik aan jezelf over. Je kan dit zo eten zoals ik dat deed maar je kan er ook een beetje rijst bij eten 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.