Recept: Romige brocoli met pasta

Recept: Romige brocoli met pasta

Nou ik heb weer een experiment uitgevoerd in mijn keuken en ik vond hem geslaagd dus hij mag de site op haha.
Ik ben gek op wokken dat weten we nu wel Rach en dat hoeft niet elke keer herhaalt te worden (lees….doe het toch).
Maar mijn eigen gemaakte wok saus begon langzamerhand mijn strot uit te komen en ik wilde al heel lang iet romig’s maken en ja dus ik ging maar aan de gang.

Ik maak regelmatig brocoli met champions en een uitje, of ik wok het of ik stoom alles in een pannetje met een klont roomboter. Nu deed ik het even anders.

Nodig:

Brocoli
Champions
Ui
Paprika
Kookroom
Roomboter
Peper en zout
Paprika poeder
Kerry poeder
Knoflookpoeder
Beetje kookvocht van wat je erbij eet, aardappels of pasta of rijst want je kan er van alles bij eten!

Je kookt de brocoli even 3 minuten. Snipper het uitje en de paprika snijd je in reepjes of blokjes wat jij wil en de champions snijd je in plakjes.

Je doet een scheutje olie in de pan, dan de uien en de champions erin en daarna de paprika. Ook de brocoli kan je erbij doen. Je roerbakt even alles lekker aan en dan doe je de kruiden eroverheen en dat moet je echt op gevoel doen en tussendoor even proeven. Daarna doe er een klont roomboter bij en daarna een scheut kookroom en een beetje kookvocht van wat je bewaard had. Je laat het even pruttelen en je bent klaar!!

Ik eet het met courgetti maar wat ik al eerder schreef je kan het ook met aardappels of rijst eten, wat jij wil. Je kan er ook kip doorheen doen maar ik vind het zo ook heel lekker dus vind ik vlees niet zo belangrijk 😉

Nou wat denken jullie? Durven jullie het aan 😀

Ik deed er ook nog een beetje parmazaanse kaas overheen….het was echt te lekker!!

10 gedachten over “Recept: Romige brocoli met pasta

  1. Maar je schrijft in het recept letterlijk’ ik eet het met kha arme pasta’
    Terwijl je nu zegt dat je helemaal geen pasta eet. Dat begrijp ik dus niet zo goed.

  2. Nu begrijp ik het niet meer. Eet je nooit pasta? En de pasta pesto dan? En wat bedoel je met “ stilstaan”?

    1. Ik eet geen pasta nee en met de “pasta pesto” eet ik alleen de saus😊 en stilstaan houd in dat mensen die kha of keto eten en bepaalde voedingsmiddelen nemen dan gaan ze stilstaan dus vallen ze niet meer af

    1. Nee ik eet helemaal geen pasta!! Staat op de foto maar eet dat niet, eet de groenten alleen😉 kha pasta van Atkins is ook A niet lekker en B je gaat er van stilstaan 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.