Recept: snel, simpel en lekker

Recept: snel, simpel en lekker


Dit is toch wel een heel heel simpel gerechtje wat je zo op tafel hebt 😀 en ook heel belangrijk het is super lekker!! Meestal deed ik dit met gamba’s maken maar aangezien mijn vis freak periode weer over is dacht ik van kom we maken het met en stukje kip erin en eerlijk gezegd vind ik het met kip lekkerder dan met gamba’s!

Je hebt nodig:

Een champion roerbak groentenmix
teryaki saus of zelf maken maar daar had ik geen zin in. een stronkje brocoli en kip.

Marineer de kip een uurtje in de teryakisaus, kook de brocoli heel kort en spoel na met koud water zodat het niet door gaart en zet dat appart. Je bakt de kip in een beetje wokolie, dan de champion groentemix erbij bakken en dan de brocoli en dan afblussen met een flinke scheut van de teryakisaus en nog even 2 minuutjes laten door koken, en dan opscheppen maar 😀 beetje sesam erover en smullen. ik had er een beetje spaghettie bij gekookt, normaal eet ik het zonder maar denk we proberen maar wat en het was heerlijk!! Roon is niet zo van mijn prutjes en de brocoli maar zelfs die vond het lekker!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.