#Recept Sushi omelet wrap

#Recept Sushi omelet wrap

Ik ben dol op sushi en zeker de vers gemaakte van manlief, maar eerlijk is eerlijk elke dag sushi eten is natuurlijk niet gezond he;) maar aangezien ik gewoon regelmatig trek erin heb ben ik op zoek gegaan en vond een heerlijke combinatie die wat gezonder is. De sushi omelet wrap ๐Ÿ˜€

Wat heb je nodig :

Plakjes zalm
2 eieren
nori vel
alfalfa
Dille
mierikswortelpasta of wasabi, ik heb wasabi gebruikt
Bamboe matje

Je klutst de 2 eieren en bakt een omelet, niet te bruin laten worden! als die klaar is leg je hem op het bamboe matje en doe je het vel nori erover heen. dan de plakjes zalm, deย alfalfa, dille en de wasabi of mierikswortelpasta. Dan rol je hem op in het bamboe matje en laat hem even opgerold liggen. 5 minuutjes later open rollen en in “sushi” stukjes snijden en voila !!! heerlijk!!
sushi omelet wrapJe kan er natuurlijk nog van alles anders tussen rollen zoals komkommer, tomaatje ect. Dit is compleet rach proof dus mensen die aan de zogenaamde lijn zijn mogen dit ook eten ๐Ÿ˜‰

6 gedachten over “#Recept Sushi omelet wrap

  1. ohh gosh dit..dit moet ik NU maken hahah dus ik ren ff naar plus goed ๐Ÿ˜› heerlijk rachie wat moet ik toch zonder jouuuuuuuu en lunchhhhhh

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.