Recept: truffelpasta met zalm

Recept: truffelpasta met zalm


Oke het ziet er niet echt smakelijk uit maar geloof me it was!!! ik heb al eens eerder truffelpasta gemaakt maar dat smaakte mij toen totaal niet. Toch wilde deze eigenwijs het opnieuw gaan maken en wat dingen aangepast en oh lord heerlijk!!

Wat heb je nodig:

Pasta naar keuze
Knofloof 2 teentjes of meer
Champions
Zalm, vers of gerookte
Kookroom
Schepje boursin
Peper en zout
Peterselie
Potje truffel

 

Je kookt de pasta zoals op de verpakking staat. Je bakt de champions in boter of olie, dan doe je de knoflook erbij en de gerookte zalm en de truffel, gebruik je verse zalm dan die eerst even appart bakken. Daarna doe je het schepje boursin erbij, niet te veel want datΒ  had ik gedaan en dat overheersde nogal, dan de kookroom en breng het langzaam aan de kook tot de saus een beetje ingedikt is, dan een beetje peper en zout en dan de pasta erbij of je doet de pasta appart, wat jij wil. En klaar is je maaltje πŸ˜€

Je kan er ook nog verse truffel overheen doen maar ik kon die even niet vinden die dag zelf. Het is een snelle maaltijd en vult echt heel goed kan ik je vertellen hahah. ik had een mega pan gemaakt maar uhm nee, na een paar happen zat ik echt goed vol!!

3 gedachten over “Recept: truffelpasta met zalm

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.