Recept van Rashel

Recept van Rashel

Hey!!

Op woensdag is het bij ons op school “kookdag”. De ene keer maken we iets zoets en de andere keer weer iets hartigs. Ik vind beide leuk om te doen en het leek mij wel leuk om elke keer het recept te plaatsen van wat ik heb gemaakt :D.

Dit maakte ik wraps, nou ja wraps, meer loempia achtige dingen maar super lekker en mijn moeder is altijd proefkonijn en die heeft staan smullen!!

Wat heb ik gebruikt:

Een wrap
Ui
Prei
half om half gehakt
Paprika
Peper en zout
Cajun kruiden

Je bakt de groente even aan, dan doe je het gehakt erbij en de kruiden en als het allemaal lekker gebakken is dan verdeel je het over een wrap en doe je het nog even in de oven op 200 graden voor 10 min.

En dan is je wrap klaar :D. Je kanΒ  hem met een sausje eten maar zonder sausje vond mijn moeder hem het lekkerste πŸ˜€

Lijkt het jullie wat en ga je het een keer proberen te maken ?

Mocht je het een keer gaan maken let me know want dat vind ik wel leuk om te horen πŸ˜€

5 gedachten over “Recept van Rashel

  1. Ziet er lekker uit. Zijn het kant en klare wraps? En waar haal je die vandaan? Ineens krijg ik een visioen van gerookte zalm, wokgroente met peultjes en met een crΓ¨mig sausje. Ook lekker πŸ™‚ Maar je recept met gehakt is natuurlijk ook altijd lekker en makkelijk. Mocht ik het proberen dan laat ik het je weten!

    1. haha ja het is elke week weer een verassing met wat ik door mijn “strot” geduwd krijg ;’) aahh nee ze is super trots op haar gemaakte dingen πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.