Recept: Wentelteefjes ala Rasje

Recept: Wentelteefjes ala Rasje

Hey!

Ja ik ben er nog maar ben weer druk met school al dus weinig tijd voor de site. Jammer vind ik dat zeker want ik wil wel meer artikelen plaatsen maar jullie snappen dat school natuurlijk voor gaat!!

Maar goed, ik ben weer op school en dat houd in dat ik weer elke week kook op school. En vandaag waren het gewoon simpele wentelteefjes 😀

Ik had ze nog nooit gemaakt, wel gegeten thuis, maar dat is 1 of 2 keer geweest aangezien ik niet tegen melk kan. En ja je kan het vervangen, maar dan smaken ze gewoon niet zo lekker meer vind ik 😉

Maar goed, hier komt het recept zoals ik ze gemaakt heb.

1 lepel kaneel
1 lepel Suiker
100 ml melk
1 ei
Wit of bruin brood, wij hadden bruin brood

Alles meng je samen in een kom of een bord. Dan haal je de korstjes van het brood af en haal je het brood door het mengsel heen. Dan doe je een klein beetje boter in de pan en daar bak je de boterham in tot hij een kleurtje krijgt.

Zo op het bord met een beetje poedersuiker en smullen maar!!


Ik hoef natuurlijk niet te vragen of jullie het wel eens gegeten hebben want iedereen heeft dit wel eens gegeten volgens mij!! Maar maken jullie vaak wentelteefjes?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.