Recept: Zuurkool met pompoenpuree

| 2 reacties

Dit was echt heel lekker al zeg ik het zelf en nee ik heb het niet zelf verzonnen maar kreeg het van iemand die op een facebookpage zit waar ik moderator ben voor kha/keto eten en begeleiding.

Natuurlijk zou Rach, Rach niet zijn als ze haar eigen draai eraan geeft. Omdat het lekker was, wil ik hem graag delen.

Je hebt nodig:
Pompoenblokjes of een hele pompoen die jezelf snijd.
Zuurkool
Peper en zout
Roomboter
Paprika poeder
Kerry poeder
Knoflook poeder
Olijf olie
Een stamper

Ik heb de pompoen blokjes geroosterd in de oven voor 25 min. Ik heb de blokjes op een bakplaat gedaan, samen met de olie en de kruiden. De zuurkool heb ik gekookt en goed laten uitlekken. Als de pompoen klaar is doe je er de roomboter doorheen. En dan kan je het gaan stampen, tussendoor proeven natuurlijk en kijken hoe je de smaak vind en dan eventueel dingen toevoegen.

Dan ga je de zuurkool toevoegen en dan goed mengen en stampen :D, en ook dan weer even proeven of het naar je smaak is.
Je neemt er een lekker stuk worst bij en klaar is je stampot! Het is kha en keto proof.

reactie's

reactie's

2 reacties

  1. Dit is heerlijk. Ik heb er laatst 4 dagen van kunnen eten.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: