revieuw Essence stampy nailart set

revieuw Essence stampy nailart set

Nou Β daar gaat ie hoor, heb heel weinig tijd overdag dus moest het savonds doen en heb het net ook even gedaan, gestempeld met Essence stampy. jammer want vind de fotos nooit zo mooi savonds maar goed. het setje : het ziet er op zich leuk uit. lijkt verdomd veel op konad maar….nee geen vergelijking kwalitatief gezien dan. de imageplate is snel beschadigd, denk als je hem vaak gebruikt de krassen zo erg zijn dat ze meegenomen worden in je image (wat natuurlijk zonde is) het schrapertje is bot, en glijd niet lekker over de plate. over het stempeltje heb ik weinig te klagen want dat werkt het zelfde. je kan het met gewone nagelak doen, met konad gaat dat niet altijd. ik heb wel geprobeerd met een konad imageplate en dezelfde nagelak voor dezelfde stempel als deze en dat ging ook wel. dus…ja en nee, het is leuk voor als je het niet zo vaak doet, ga je echt vaker je nagels bestempelen zeg ik, koop konad πŸ˜€

misschien denken mensen van dies gek en het werkt gewoon, tuurlijk mag je denken en zeg ook niet dat het niet werkt, maar als je altijd al met konad gewerkt heb merk je gewoon verschil en daar betaal je denk ook wel voor πŸ˜‰

52 gedachten over “revieuw Essence stampy nailart set

 1. na een keer is het bekrast en had m gistermiddag pas gekocht pfff hopelijk doet ie t nog mooi dan.

 2. Ik heb ‘m ook, al best wel lang en ik vind het echt een flutding. Voordat het een keer lukte was ik al 10x verder, en toen het lukte was het heel vaag, je zag het niet zo goed. Heb nog nooit konad geprobeerd, misschien dat dat beter werkt. Zoals jij op je hebt is mij in ieder geval niet gelukt!!!

  1. heb je de stempel wel een x geschuurd met een nagelvijl ? dat wil namelijk wel helpen dan is die wat stroever en blijft de image er beter op zitten πŸ˜‰

 3. Heel erg leuk! Ik ga het ook een keer proberen! Ik zit ook vaak s’avonds te nagelen…overdag gaat niet met de kids..storen.nl…of dan moet je naar buiten met halve natte nagels…je kent het wel..hahahaha

 4. hoeveel kost zo’n setje van konad eigenlijk dan?
  en het ziet er trouwens wel leuk uit, maar als ie na een paar keer al te veel beschadigd is heb je er ook niet zoveel aan.

 5. Goeie review!!Ik vind het er wel heeeel gaaf uitzien hoor met die vlindertjes! En je hebt hele mooie nagels :livi !
  Wat voor nagellak heb je gebruikt en was je langer bezig met Essence Stampy dan met Konad en ging t in een keer goed. Sorry…maar ben gewoon een beetje nieuwsgierig :roll

  1. thnx! de lila nagelak was van catrice, de stempel lak was van een goedkoop spulletje van de etos hihih. ik ben er niet veel langer bezig mee geweest dan met konad ik moest alleen elke x de imageplate bewerken omdat de schraper niet alle nagelak eraf nam zeg maar. morgen komt me nichtje en die laat ik als leek met het setje aan de gang gaan hihih kijken hoe die het ervaart πŸ˜€

 6. je stempelt of je stempelt niet met konad klaar:D ook ik zie geen verschil maar…. als je na een paar x je plate kan weg flikkeren is dat ook zonde natuurlijk

  **kwijlt nog ff na van je nagels **

 7. hallooooo tuttie, ik vind het er leuk uit zien hoor πŸ˜€ je hebt je mening gegeven en klaar nu πŸ˜€ maar…ja er komt een maar hhaha ik ga voor dit setje want vind konad te prijzig πŸ˜‰

 8. mooi weer hoor!! en ieder zijn eigen ding toch, lijk wel of je aangevallen word moahahah je revieuwd alleen maar wat πŸ˜€ snap hun meningen ook wel maar hun hebben het niet geprobeerd denk ik πŸ™‚

 9. :hmm: weg gegooit geld of nie ? nee kan me niet voorstellen haha als konad nou ook zo slecht was dan was het zonde van je geld maar voor de prijs ach πŸ˜‰

 10. en…jaja ik ga ook ff haha ze hebben niet zoveel plates πŸ˜€ stuk of 3 maar geloof ik πŸ˜€ dus hou jij het maar bij je konad nail freak πŸ˜€

 11. Verschil heb je altijd.. Goedkope cola is ook niet hetzelfde als Coca Cola of Pepsi. Anderen kunnen een andere mening hebben πŸ™‚

  Het ziet er erg leuk uit!

 12. chick i love you nails πŸ˜€ verschil zie ik niet maar het gaat natuuriljk ook om de spullen zelf en ja ik ben dan wel bereid meer centjes ervoor neer te leggen πŸ˜‰

 13. jou mening toch :d voor mij zou het wel wat zijn want doe niet zo vaak me nagels als jij πŸ˜‰ bedankt voor de revieuw rach, mensen maken hun eigen keus maar πŸ˜€

 14. oke oke @ cin ho ho hahah ze geeft alleen maar een vergelijking en haar mening;) en rach ik vind het er goed uit zien maar snap best dat jij als konad freak toch bij je standpunt blijft en voot konad gaat

 15. ow ow ow wil niet zeiken hoor rach maar A niet iedereen is bereid best veel geld uit te geven aan konad en B als het de cheap way kan why not:D maar goed snap het je wilde het vergelijken en dat heb je gedaan

  1. nee oke dat ben ik met je eens dat niet iedereen bereid is meer te betalen en dat hoeven ze voor ook niet hahah moeten ze zelf weten ik zeg het alleen maar dat konad gewoon kwalitatief beter is πŸ˜‰

 16. oeeeiiiii die nagels zijn moooooiiii hahahaha
  je hebt het iig geprobeerd en het is duidelijk dat jij het bij konad houd πŸ˜€

 17. joh het is leuk voor meiden zeg ik dan maar maar niet voor iemand die zo met haar nagels bezig is als jij hahaha
  zie het verschil ook niet maar goed als de spullen er niet aan voldoen tja dan toch maar idd een konad setje kopen voor wat meer geld

 18. nou kwijl zo al als ik je nagels zie hahahahahha en zie het verschil niet nee maar goed ik ben geen konad queen πŸ˜€

 19. ondanks dat je het druk heb toch leuk dat je ff aan ons denkt hahahahah.
  maar goed ik ga dan voor de kwaliteit eerlijk gezegd en ben dan wel bereid er meer voor te betalen πŸ˜‰

 20. niks voor mij want ik wil kwaliteit πŸ˜€ ja ja ik weet verwent nest maar heb liever dat het er wat langer op zit en de spullen langer mee gaan

 21. drukke moeder ben je hahah
  maar goed ze zien er goed uit hoor meis en ik zie het verschil niet maar het zou best kwalitatief minder zijn

 22. nice nails honey πŸ˜€ en ja het ziet er hetzelfde uit maar als je al zegd dat de plate snel beschadigd gaat het hem niet worden

 23. hahah dacht al waar blijft die muts toch πŸ˜› maar snap dat je het druk hebt met die dames πŸ˜€
  maar goed vind het er wel goed uit zien en het zou voor mij wel wat zijn omdat ik niet vaak me nagels doe en konad vind ik gewoon te duur πŸ˜‰

 24. ooh netjes gebleven hihi maar goed idd als je kwaliteit wil moet je daar voor betalen en dit is gewoon een leuk setje voor iemand die het alleen voor een avondje doet ofzo

  je nagels zien wel super super uit πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.