Rip my dear

Rip my dear

Vanmorgen hebben wij onze looney laten inslapen…:( de sukkel, zo noemde we hem had het aan zijn nieren en at en dronk niet meer. Zonde en zeker omdat ik het beest verrot heb gescholden de afgelopen weken omdat ie alles onder zeek en onder spuugde maar niet wetende dat het zo slecht met hem ging…pats boem kan ik er ook nog wel bij hebben…

Een kind minder…dag lieve sukkel xxx

16 gedachten over “Rip my dear

 1. Jezus wat kut (excussez le mot)
  Hoe oud was hij? Niet dat het niet erg is als hij al oud was, maar van een jonge kat komt het nog eens extra onverwachts natuurlijk..

  Ik geloof dat muizengif zo werkt dat de nieren van de muis verschrompelen wanneer hij dit eet, dan gaat hij naar zn holletje en sterft daar door nierfalen.
  Maar wanneer hij op weg naar zn hol een kat tegenkomt, die hem opeet, is de kans groot dat de kat daarmee net wat teveel van dat muizengif binnenkrijgt en ook nierproblemen krijgt.
  Vreselijk toch

  Heel veel sterkte met het verlies, je gunt het niemand zoiets, maar zeker jou niet! Kon er ook nog wel bij zeg bij alsof je nog niet genoeg hebt aan jezelf.

  Knuffel en liefs!

  1. ja kut indeed ja!! hij was 11 en ja hij was dement al maar zo zo lief, als je binnen kwam en je keek hem aan kwam je eigenlijk de rest van de dag niet meer van hem af hihih, zelfs me visite liet hij niet met rust lol.
   kon het er er inderdaad ff niet bij hebben maarja het is niet anders meis 🙁 de meiden vingen het gelukkig redelijk op ook, daar maakte ik me ook zorgen om 😉
   xxx

 2. Ahgod, die laatste foto 🙁 Hij kijkt zo lief naar je! Krijg daar echt traantjes bij, muts die ik ben. Heb zelf ook 2 katten, vorig jaar eentje doodgereden, ik snap hoe je je voelt! Sterkte voor jullie allemaal <3!

 3. Sterkte!!! 🙁 Ik heb ook wat gevloekt op mijn kat een aantal jaar terug, voordat ik wist dat hij nierfalen had. 🙁 Ik voel me zo schuldig nog steeds. Het ging ook erg snel dus dan verwacht je zoiets niet en denk je er niet bij na dat het misschien wel eens iets ergs kan zijn… Die foto’s met die vlieg op z’n neus blijven geweldig. <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.