Road trip shopping

Road trip shopping

Afgelopen vrijdag was het weer road trip dag met zus Linda.

En dit keer mocht Ras gezellig mee. We gingen naar Amsterdam, naar Schiphol.

Nou op Schiphol heb je winkels zat en als ik een Kiko store zie moet ik wat kopen. En eigenlijk durf ik niet eens te melden wat ik gekocht heb want jullie kunnen dat al een beetje raden hahah, jawel een high lighter.

Mijn derde Kiko high lighter en ik gebruik die andere twee ook nog iedere dag. Deze kon ik gewoon niet laten liggen omdat hij A weer te mooi is en B hij matcht goed bij mijn huid op dit moment. Bep zonnebank en een te lichte high lighter is een no go natuurlijk.

Verpakkingen boeien mij nooit zo, het gaat mij altijd om de inhoud maar deze verpakking of doosje vind ik wel mooi!

Hij is bruinig van kleur en als je hem heel subtiel zou aanbrengen zou je hem ook als bronzer kunnen gebruiken. Maar dat doe ik dan weer niet. Hij geeft veel pigment al en je kan hem ook lekker opbouwen en daar houd moeders wel van 😀

De prijs was 9,99 en dat vind ik niet duur. Natuurlijk heb je goedkopere en die heb ik zelf ook maar deze is zijn prijs waard 😉

Eén gedachte over “ Road trip shopping

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.