Rosalique is wonder spul!

Rosalique is wonder spul!

Ik heb geloof ik mijn wonder creme gevonden, Rosalique.

Een paar weken geleden gingen Niomi en ik naar een pers event en maakte wij kennis met Rosalique van Salcura.

Het heeft even in mijn kastje gelegen omdat ik het niet aan durfde op mijn huid omdat die nogal gevoelig is. Maar uit eindelijk toch geprobeerd en ik was gelijk verkocht en heb gelijk even en voorraad ingeslagen 😀
Even wat informatie wat ik van het net heb afgehaald.

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula is een bio-actief product dat is ontwikkeld om de huid, die wordt aangetast door roodheid en andere irritaties, op een milde manier te behandelen, evenals tekenen van veroudering, droge huid, uitdroging en ontstekingen en pijn. Het is klinisch bewezen dat a-Bisabolol, een ontstekingsremmend ingrediënt, roodheid vermindert terwijl de huid wordt verzacht en kalmerende zeolietmineralen de rode huid verder reduceert. Voedende pro vitamine B5 en sheaboter zullen het huidherstel en regeneratieproces op natuurlijke wijze verbeteren.

Rode huid wordt direct bij het aanbrengen van Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula gemaskeerd. Een ongelijkmatige teint en kleur wordt in balans gebracht en is de ideale basis voor foundation.

Camoufleert direct

Micro-ingekapselde huidkleurige pigmenten camoufleren en bedekken direct de rode huid en een onregelmatige teint.

Huidvriendelijk

Bio-actieve ingrediënten bieden een pure en zachte behandeling van de rode huid met behulp van ontstekingsremmende en roodheid verminderende ingrediënten.

Lange termijn bescherming

SPF 25 huidbescherming vermindert schade op lange termijn door UVA- en UVB-zonnestralen.

Ik gebruik zelf geen foundation dus ik gebruik dit gewoon over mijn serum die ik smorgens aanbreng. Je ziet dan gelijk dat de roodheid weg trekt en dat je een egale huid krijgt. Nou wat wil je nog meer!! Het is alleen wel een raar gezicht als je het aanbrengt want het is groen haha, dus ik dacht in eerste instantie…whatttt!! Maar dat wrijf je dus zo weg.

Het goedje is alleen niet goedkoop, je betaald 29,99 voor 30 ml. Maar ik vind altijd dat als iets werkt en naar mijn zin is, ik niet neer kijk op de prijs 😉

Gebruiken jullie iets van een primer of iets tegen roodheid?

Ik blijf dit voorlopig nog wel even gebruiken want ik ben enthousiast! Je kan het online bestellen bij Bol.com en bij Douglass.

12 gedachten over “Rosalique is wonder spul!

  1. Oh dit is voor mij ook echt een wonder primer! Pas ontdekt op internet. Ik smeer een klein beetje na mijn dagcreme en vóór mijn foundation en geen roodheid meer. En ja dan maakt voor mij de prijs ook niet uit voor iets dat écht helpt.

  2. Als het goed bevalt, dan heb ik er geen moeite mee om wat meer geld uit te geven, want goedkoop valt dan toch vaak tegen in de praktijk.

  3. ik smeer niks op mijn huid…dat is echt heel goedkoop en ik heb nog steeds een heel mooie gave huid ( al zeg ik het zelf)

  4. wat fijn dat het zo goed bevalt en snap ook wel dat je even huiverig was, als je toch zag hoe snel je blaren kreeg op je hand de vorige keer, was dat ook niet door een crème? Ik gebruik allebei niet. Wel een dagcrème.

    1. Klopt kwam door een handcreme van Kruidvat met glycerine camferspirtus erin dus indd ben ik voorzichtig maar dit gaat super! En dit smeer je op je gezicht he niet op je handen😉

  5. Ik vind ook niet dat je moet bezuinigen op wat je op je huid smeert hoor! En als je een gevoelige huid hebt al helemaal niet. Fijn dat je iets gevonden hebt wat voor jou werkt

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.