Roti op mijn manier
Roti op mijn manier
Nodig:
Aardappels in blokjes gesneden
Massala
Koenjit
3 a 4 tenen knoflook
2 doosjes sajoerboontjes
Kouseband
1 flinke ui
Roti pannekoeken (geen wraps dus)
Kip
De kip marinieer ik altijd met een beetje massala en peper en ketjap manis of met een pot van faja lobi massala
Je schilt de de aardappels en zet ze op met een paar flinke scheppen massala en een mespuntje koenjit (de smaak van de kerrie zou je even uit moeten proberen wat je lekker vind kwa hoeveelheid), fruit ondertussen de uien en de knoflook en als die glazig zijn voeg je ze bij de aardappels, de aardappels kook je gewoon. Ondertussen roerbak je de kouseband en zet je een pannetje water op waarin je vervolgens de 2 bakjes sajoerboontjes saus aan toevoegd tot het een saus word, als je de kouseband geroerbakt hebt voeg je die in het pannetje met de sajoerboontjes saus en laat dit pruttelen maar let wel op dat de saus niet te dik word!!
Als de aardappels bijna klaar zijn ga je de kip bakken, de aardappels giet je niet af!!!! de boontjes met de sajoersaus giet je ook niet af!! ik zet altijd de pannen gewoon op tafel zodat men zelf op kan scheppen kwa hoeveelheid, de kip serveer ik ook appart omdat de een soms wel of niet kip wil hier hihi. Dan de roti pannekoeken die ik gewoon bij de toko koop want daar zijn ze het lekkerste even in de magnetron opwarmen en scheppen maar in die pannen 😀

Lijkt mij heerlijk! Ik ga ‘m een keer uitproberen.
Op de foto ziet het er heerlijk uit zeg. Dit recept ga ik onthouden, ondanks dat het me iets meer werk lijkt.
nee valt echt reuze mee 😉 tegenwoordig haal ik gewoon kant en klaar geschilde aardappels, dat scheelt nog meer werk!! dan is het alleen alles in de pan, kruiden en klaar 😀
Ah, dt is goed om te weten Rachel. Dan ga ik de sprong toch een keer wagen om dit te koken!
ja joh gewoon doen want het stelt geen moer voor 😀