Roze met een vleugje herfst

Roze met een vleugje herfst

Was me vorige layout al weer goed zat, vond hem te donker en elke keer als ik op me site kwam werd ik lichtelijk depri van de kleuren dus ff photoshoppuh en weer Β me vertrouwde roze erin terug gebracht, met toch een vleugje herfst πŸ˜‰

Van de week of straks nog even met de meiden de studio in want ikke moet even een paar mooie nieuwe fotos voor ze hebben en dan pas ik de header ook nog even aan πŸ˜€

Nu is het tijd voor vies eten, oftwel patatjes bakken, fijne avond!!

9 gedachten over “Roze met een vleugje herfst

  1. Lieve Rachel,
    Wat sta je prachtig op de foto’s in de header en de sidebar! Ik vond je de laatste tijd op foto’s er niet zo gelukkig uitzien (logisch naturlijk, dat begrijp ik maar al te goed) maar hier strÑÑl je!, ik zie gewoon dat je geniet van het samen foto’s maken en tutten met de meiden πŸ™‚ Ik zie weer een beetje die mooie mama van vroeger terug! En dat doet me erg goed. Echt prachtige foto’s.
    Heel erg fijn om te zien dat je ook nog wel momentjes hebt waar je van kunt genieten tussen de klote(excussez le mot) momenten door. Zet hem op he meid, uiteindelijk komen er steeds meer van die mooie momentjes en krijgen ze de overhand boven de slechte momenten.., je weet waar je het voor doet!!
    Zet m op kanjer! We geloven allemaal dat je het kunt!
    “Tegenslagen zijn er om overwonnen te worden, en zijn dan vaak nog mooier dan het direct behalen van successen” <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.