Rustig hier, meer tijd voor gezin

Rustig hier, meer tijd voor gezin

Het is hier rete rustig i know, druk bezig met de kids, huishouden en de heen en weer loop naar de wc of wasbak. Zal er gewoon niet om heen draaien en ik zet deze log op beide blogs dus ook op project-a en op la familia b, want zin om te achter de pc zitten heb ik ook even niet.
Vandaag leegde Roon de brievenbus en jawel daar was hij dan, de aanmelding en papieren van Eetstoornis centrum ursula…tja daar word je als ana patient niet blij van op een vrolijke zondag die je ingedeeld had met leuke dingen, ik heb de papieren dus ook op tafel gesmeten en heb de deur achter me dicht gedaan met in mijn achter hoofd de hele ochtend dat die papieren en straks ook nog liggen als ik thuis kom en ik er mee aan de bak moet om zo snel mogelijk die afspraak binnen te halen. We zijn heerlijk naar scheveningen geweest vanmorgen waar het nog wel frisjes was maar we toch heerlijk met mekaar even hebben kunnen genieten 😀 meiden spelen in het zand met papa en mama die het weer niet kon laten om met haar camera aan de gang te gaan 😛

We zijn ongeveer 2 uurtjes op het strand geweest en toen hadden we het wel weer gezien, ik vooral want ik wist dat het huis nog gedaan moest worden beneden hahah (gisteravond laat alles boven gedaan met me gekke kop). Thuis aangekomen is roon lekker met de meiden wezen vissen en ik ben even gaan fietsen en heb me later bij de rest gevoegd, hier in den haag was het warmer als op het strand!!

 

Na weer eens niks te hebben gevangen natuurlijk hahaha tot ergenis van roon zijn we naar huis gegaan en zijn de meiden lekker buiten gaan spelen en die spelen nu nog buiten. Ik ben aan de slag gegaan met de papieren van ursula, want ik wist dat als ik het nu niet gelijk zou doen ik het ook niet meer zou doen, maar alles is ingevuld en verstuurd en nu wachten dus.

Proberen te eten weer samen met roon ( die betrekt zich er gelukkig steeds meer bij) hij puntjes met gebakken ei en ik 4 boterhammetjes met gekookt ei en de andere ham…ja en na het eten is het weer afwachten en roon aanvallen die zegd dat ik moest wachten met mijn toetje, zodat het er dan wat langer in zou blijven….nee roon ook dat werkte niet jammer genoeg, brood en toetje kwamen er weer uit. Daarna nog eigenwijs een fruit ijsje genomen en nee ook die mocht niet baten. Ik word er moe van, echt waar, zinloos om te eten zeg ik maar ik moet wel blijven eten, ookal blijft het maar een half uur binnen.

Ik gaat me nu lekker neer laten ploffen bij me mannetje op de bank en nog even lekker genieten van de zondag en van het lekkere weer!

8 gedachten over “Rustig hier, meer tijd voor gezin

 1. Nice chickie en nee ga je niet aanvallen over de foto’s want je weet zelf ook dat uhh ja… zie je strakkies xxx

 2. helemaal super dat je de papieren binnen hebt en ook gelijk ingevuld hebt 😉

  vind je fotos leuk en niet leuk maar dat heb ik je al gezegd 😉

 3. dat zijn dingen die ik wil lezen van ursula en van dat je aan het genieten bent;) ik vond het te koud op het strand en was binnen een half uur al weer weg hahah
  leuk je fotootjes met de meiden tut, fijne dag vandaag!

 4. Heel goed meis… genieten!! En ook goed van de ursula.
  Wel ontzettend kut dat dat vreten niet binnen blijft… Miss te grote porties?? Ik zou ook geen 4 broodjes moeten eten… Fotos zijn leuk…
  x

  1. voorheen kon ik met gemak 6 boterhammen op en zo’n honger heb ik ook maar idd 4 zijn er nu gewoon teveel, het word nu boterham voor boterham eten met pauzes van een uur er tussen 🙁

 5. Klinkt als een lekker dagje! Geniet er maar van. ^^ Het weer werkt in ieder geval goed mee, ondanks dat het idd af en toe nog wat fris is.

  Ik ben trots op je dat je meteen alle Ursula-dingen geregeld hebt, Rach. Echt HEEL goed van je. Je had kunnen afhaken, maar dat heb je niet gedaan en je mag best weten hoe goed ik dat van je vind! Nu maar hopen dat ze je kunnen helpen.

  Fijne zondag nog!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.