Salcura producten

Salcura producten

Wij hadden vorige week een event van Bloggers and brands. Waar wij voor uitgenodigd waren en waar niomi al een blogpost over had gemaakt.

Ik had gezegd dat ik een blogpost zou maken over de goodybag die wij na afloop kregen.

Salcura heeft een uitgebreide lijn met verzorgings producten voor jong en oud en ook voor acne en eczeem. Wij mochten alle producten testen en mochten ook aangeven als wij nog wat wilde toevoegen wat niet in de goodybag zat. Nou dat laatste ben ik dus gewoon dom weg vergeten en ben eigenlijk zo weg gegaan. De producten die ik al wel in mijn tas had zitten zijn wij al lekker aan het gebruiken en ze bevallen prima, zowel bij de meiden als Roon en ik.

Van facewash tot anti redness creme die ook heel goed als primer gebruikt kan worden. Ideaal voor mijn want ik heb nog wel wat rode adertjes in mijn gezicht en die worden hier mooi mee weg gewerkt.

De Bioskin face en body wash is hier de favoriet! Hij is lekker zacht en er zit verder ook geen meuk in dus win win.

Wil je meer informatie over deze producten, neem dan eens een kijkje op de site van Salcura.

9 gedachten over “Salcura producten

  1. Wat leuk dat jullie er bij mochten zijn en ook nog eens een goodybag na afloop 🙂
    Ik ken het merk niet. Fijn dat ze jullie allemaal zo goed bevallen.

  2. Ze klinken echt heel fijn! Ik gebruik zelf voor mijn gezicht ook alleen producten die niet op dieren zijn getest en waar zo min mogelijk ‘onzin’ in zit, omdat mijn huid vrij onrustig is door de medicatie die ik gebruik. Ik heb wel echt gemerkt dat de reinigingsproducten die ik gebruik wel echt van invloed zijn.
    Ik ben op dit moment tevreden met de producten die ik nu gebruik, maar ga deze wel zeker onthouden! Tenminste, als ze dierproefvrij/vegan zijn, weet je dat zo toevallig?

    1. ze hadden een spray die eigenlijk alles in een was en die was heerlijk en voor een gevoelige huid ideaal! baal nog dat ik die niet heb meegenomen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.