Serieus? Een Hell! en naar tuincentrum #VLOG

Serieus? Een Hell! en naar tuincentrum #VLOG

Hey!Leuk dat je weer mee kijkt op woensdag. Ik ben weer even door een hell gegaan met de tandarts en tandtechnicus. En wij gingen naar het tuincentrum.Tot zondag weer!

14 gedachten over “Serieus? Een Hell! en naar tuincentrum #VLOG

  1. Oei de tandarts is bij mij ook niet favoriet maar ik heb gelukkig de afgelopen jaren niks gehad. (klopt het af) Ik hoop dat het inmiddels stukken beter is!

  2. Wat een gedoe met je tanden zeg! Ik moet er niet aan denken.

    Enneh, 8 uur onder de douche is uitslapen hier 🙂

  3. Poeh. Wat je in eerste instantie zei over twee dagen niet kunnen eten lijkt mij enorm heftig (en ja, zeker ook in jouw situatie) en van de verhalen over dat ‘vastzetten’ (5 tot 6 keer?) word ik ook niet blij. Zelfs bij het kauwen op zalm?!? Ik hoop dat nu je eigen tandarts er goed naar heeft gekeken dat het nu wel goed blijft zitten. Ook bij eten / kauwen. Kan mij heel goed voorstellen dat je het zat bent. Ik vond onlangs mijn wortelkanaalbehandeling van bijna 2 uur al heel heftig, maar dit lijkt mij ook ontzettend rot. Sterkte.

  4. Yikes! De tandarts. Verschrikkelijk. Ik vind het zelf altijd doodeng, en zie er altijd als een berg tegenop. Echt akelig. Ik snap niet dat iemand tandarts zou willen worden.

  5. `Wat naar zeg zo een ervaring bij de tandarts, wat een ellende.Ik heb voorheen een plaatje gehad maar dit nooit meegemaakt, wat een toestand zeg. Jeetje.Sterkte

    1. ja drama en ja plaatje blijft niet echt zitten bij mij omdat A mijn tanden zo afbreken elke keer en mijn mond de ene keer slinkt omdat ik weer afval en dan weer opzet dus ja zo blijf je aan de gang 🙁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.