Shampoobars testen

Shampoobars testen

Wij kregen de kans om kennis te maken met shampoobars.nl.

Wij gingen ze testen!

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik er nog nooit mijn haar mee heb gewassen. Ik heb ze wel regelmatig voorbij zien komen.

Je haar wassen met een soort van stuk zeep…, ja daar moest ik even aan wennen.
De meiden stonden ook een beetje raar te kijken van “huh, was je daar je haar mee dan?” Uh ja zei ik.

Ik heb gekozen voor de geur honing. Ik vind dat altijd lekker zoet ruiken dus waarom niet dan lijk mijn haar er een keer mee wassen.

Even wat info van de site van shampoobars

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben wij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Ons doel is om het gebruik van plastic shampoo flessen te minderen.

Onze Shampoo Bars zijn geschikt voor elk haartype. Daarnaast hanteren we een zo laag mogelijke marktprijs, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt. Eén Shampoo Bar staat gelijk aan 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Samen kunnen we zorgen voor minder onnodig plastic gebruik.

“Shampoo Bars, beter voor het milieu, goed voor je haar!”

Dat klinkt goed toch! Het is goed voor het milieu en voor je haar. We worden ons steeds bewuster door minder plastic te gebruiken en dat is wel een goede insteek vind ik.

Ik moest wel erg wennen nadat ik mijn haar ermee gewassen had, maar het was wel schoon!

Hebben jullie wel eens een shampoobar gebruikt? En wat vond jij ervan?

*Het product hebben wij gekregen in samenwerking met shampoobars.nl

13 gedachten over “Shampoobars testen

  1. Ik ben enorme fan van LUSH en die hebben ze ook, echter heb ik het nog nooit geprobeerd. Een fles shampoo is handiger, maar niet zo verantwoord. Misschien toch eens proberen

  2. Nog nooit gebruikt of van gehoord. Het lijkt me zeker vreemd maar ook de moeite waard om eens te testen. Dit soort initiatieven moeten gesteund worden vind ik.

  3. Hier ook nog niet geprobeerd, moeten we maar eens gaan doen dan 😉
    Die met honing lijkt me echt heel lekker ruiken 😀

    Zal vanavond eens even gaan zitten voor een artikel 😉

  4. Wat goed dat hier steeds meer aandacht aan besteed wordt, erg milieubewust. Ik ben er nog niet aan begonnen, maar sta hier zeker open voor.

  5. Ja, ik heb wel de shampoobars van lush.nl. Vind ze wel fijn, je moet alleen wel oppassen hoe je het weglegt, want nat blijft het overal aan plakken. Ik leg het meestal op een droog washandje en dan zo, dat er verder ook geen water meer overheen komt tijdens het douchen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.