Sheetmasker Rode wijn & Retinol

Sheetmasker Rode wijn & Retinol

Sheetmasks, wie mijn langer volgt weet dat ik fan ben! Regelmatig pak ik er weer eens een action masker bij. Vandaag het rode wijn & retinol masker van de action.

Mijn gezicht is een groot liefhebber van retinol. Dus toen ik dit masker zag leggen, belandde deze al vrij snel in mijn mandje.

De verpakking oogt wat druk voor een sheetmasker van de action. Ziet er wel heel leuk uit overigens.

Het masker ziet er uit als alle andere random sheetmasks, gewoon simpel wit. De geur was een beetje wijnig ofzo, niet megal lekker, maar stonk ook niet. Uiteraard was het masker weer zeiknat ( wat elk sheetmask heeft, ongeacht het merk ).

Het masker was wel aan de krappe kant, waardoor hij niet helemaal perfect zat. An sich bleef hij goed op zijn plaats zitten en droop ie niet heel extreem.

Mijn huid had het nodig want het masker was praktisch droog toen ik het masker eraf haalde. Reminder om vaker een maskertje op te doen, vooral met dit weer. Wel zat er nog wat serum op mijn gezicht wat ik nog even in masseerde.

Wat vond ik nou van dit masker?

Eerlijk? Het deed dus helemaal niks, plus dat mijn huid er baggervet van werd. Ik kon dus nog een keer mijn gezicht gaan reinigen met micellair water. Niet iets wat ik wil na het gebruik van een masker.

Hoewel dit weer zo’n typisch masker onder de euro, maar ik kan deze absoluut niet aanraden. Gelukkig heeft de Action veel meer maskers die wel fijn zijn!

Hebben jullie dit masker al eens geprobeerd?

8 gedachten over “Sheetmasker Rode wijn & Retinol

  1. Dat vind ik altijd zo vervelend ja, als je je huid wéér moet reinigen na het aanbrengen van zo’n masker. Mijn huid wordt soms ook mega vet daarna.

  2. Ik heb deze al eens gezien bij de action ja, maar nog niet gekocht of geprobeerd. Ik heb er nu van The Body Shop en die vind ik erg fijn

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.