Shoot-je met Xando en Rashel

Shoot-je met Xando en Rashel

Hoe gezellig is het als je neefje Xando langs komt, nou hier heel gezellie! Hij kwam natuurlijk niet alleen gezellig voor zijn tante en zijn nichtjes maar ook voor een paar foto’s.  Samen met Rashel heb ik ze op de foto gezet en ik werd er weer helemaal vrolijk van.


Het word echt tijd voor het mooie weer, zodat ik weer lekker naar buiten kan om daar te fotograferen. Begrijp mij niet verkeerd want binnen is het ook leuk maar de natuur en gebouwen blijven mij toch steeds meer trekken. Op interieur ben ik mij ook steeds meer aan het verdiepen, gewoon lekker alles op de gevoelige plaat zetten.

Vinden jullie fotograferen ook zo leuk en zo ja wat fotografeer je het liefst?

Eén gedachte over “ Shoot-je met Xando en Rashel

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.