Shoot met me schatje en haar love

Shoot met me schatje en haar love

Vandaag zou me kind @debberrr weer een dagje bij haar tante zijn 😀 dat houd in, studio en roti eten hihih, er gaat niks boven de roti van tante rach :). Vandaag was jeffrey er ook bij, haar vriendje, jaaaa kleine meisjes worden groot maar super leuk en een hele lieve jongen :D.
Ze wilde graag een shoot met hun saampies, nou dat hebben we even voor mekaar gekregen zo!

Natuurlijk wilde de meiden ook even op de foto met ze en die zijn gewoon ook gaaf geworden! het heeft me een hoop energie gekost maar oh oh wat heb ik dat er voor over!! ik heb genoten, hun vonden het leuk en we hebben lekker gegeten en als toetje zijn ze even naar de starbucks gereden hahah, ik weet dat starbucks een hel is want dat komt eruit maar heb gewoon mee gedaan met ze 😉

5 gedachten over “Shoot met me schatje en haar love

  1. Ze lijkt me echt een heel lieve meid 🙂 Ziet er altijd stralend uit op foto’s. Enne.. leuk he zo;n vriendje hihi trotse tante jij 😉
    En de foto linksonder met de veeeel te grote hakken hihi, ook altijd leuk!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.