Shoplog

Shoplog

Ola!!

Ik kan weer over straat hahaha, nee geintje, nou ja ik kan weer leuk gekleed over straat. En ik heb natuurlijk kleding zat maar zeg altijd dat ik niks heb om aan te trekken…volg je mij nog? hahah.

Ik was pas geleden met mijn ouders en zusje weer naar de primarkt geweest, en ik kom daar altijd met van alles en nog wat thuis maar dit keer gewoon niks noppes nada :(. Hoe frustrerend was dat zeg!!

Ik wil en moest toch nieuwe kleding hebben dus ben ik samen met mijn vriend een middagje haagse markt gaan lopen. Gelukkig slaagde ik daar wel!! Ik had al eerder een flairpants gekocht omdat ik die zo leuk bij mijn mams vond en ik heb als verassing er ook eentje gekocht voor mijn zusje en ze was er super blij mee!!

Wat ik heb ik gekocht ga ik jullie laten zien 😀

Ik ging voor deze stretch jeans!! Een zwarte en hij rekt echt heel erg lekker mee en er staan leuke teksten op.

Een simpel grijs shirtje met sterren erop en ja ook gaten hihih

En deze sneakers! Mama vind het pipo schoenen nadat ik haar een appje had gestuurd om te vragen wat ze ervan vond. Ze zei als jij ze leuk vind moet je ze nemen en niet als een ander iets leuk vind 😉 1-0 voor mijn moeder haha. Ik ben er blij mee en ze zijn gewoon lekker vrolijk 😀

Het is niet veel vergeleken wat ik altijd bij de primark koop, maar ben blij met mijn spulletjes en dat is het belangrijkste toch 😀

Wat vinden jullie van mijn outfit?

2 gedachten over “Shoplog

  1. Staat je goed Niomi! Ik vind de sneakers heel gaaf. En inderdaad goed wat je moeder zegt. Jij draagt het dus jij moet het leuk vinden (en niet en ander). Maar toch, ik begrijp je wel hoor. Leuke outfit!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.