Shoplog hubby

Shoplog hubby

Het werd weer eens tijd voor een shoplog voor de man. En dan wel mijn man.

Roon is een bouwvakker en vind alles wel prima…., ho stop correctie, vond alles wel prima. Een trui of shirt van de primark vond hij ook prima. Maar als je met een drietal vrouwen in huis woont die toch wel merk verslaafd zijn, rol je daar ook van zelf in. Dus geen primark meer voor Roon, nee meneer heeft wat andere merken gevonden waar hij de smaak van te pakken heeft en wij binnen een kwartier een flinke dosis gave kleding. Over de prijzen gaan wij het maar even niet hebben oke hahaha.

Deze trui…och ben er jaloers op!! Hij is van MLLNR. Ik moest hem gewoon hebben voor hem en kocht hem dus ook en hij was er helemaal blij mee! Het is een heel mooie dikke kwaliteit stof en daar gaat hij zeker plezier van hebben 😀

Dan een hoodie van Calvin Klein

Een Calvin Klein shirt

Het Kenzo shirt, en man wat zijn die duur 😐 maar ja je heb dan wel wat 😉

En nog een Calvin Klein sweatshirt

Nou meneer is wel even aangekleed vind je niet :D. Hij wil alleen nog een nieuwe levi spijkerbroek gaan halen, een keer wat anders want hij heeft nu broeken van CK en Diesel.

Waar houden jullie partners van kwa kleding?

23 gedachten over “Shoplog hubby

 1. Als je je geld hieraan wilt uitgeven is dat natuurlijk helemaal prima! Ik persoonlijk niet en koop vaak bij Okay Fashion, H&M en dat soort dagelijkse winkels.

  1. oh maar die hebben ook prima kleding de h&m!! heb er voor roon nooit echt wat gekocht die ging dan liever naar de C&A of primark maar voor mij en de meiden slaagde wij ook altijd goed bij de h!

 2. Hier vooral PME en ook andere merken, hij moppert wel eens dat mannen kleding zo duur is in vergelijking met vrouwen kleding. Overhemden haalt hij tegenwoordig bij hemdvoorhem, na een samenwerking is hij helemaal om. Die warme sweaters van je man, die lijken me heerlijk voor als het kouder gaat worden.

 3. Ik vind die eerste trui echt heel gaaf! Zoiets zou ik ook kopen voor mijn man. Alleen hij houd er niet echt van haha.

  1. ja zijn heel gaaf!! meiden hebben ze ook maar ja net wat je zegt…..rete duur 🙁 daar koop je er niet even een paar van hahaha nee 2 per keer vind ik even voldoende

 4. Nou die van jou is klaar voor de koudere dagen haha.
  Hier twee heren die ook een dure smaak hebben. Gelukkig is 1 er van dol op koopjes jagen. Hij heeft er een sport van gemaakt om met zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk kleding te scoren, Uiteraard wel van de duurdere merken. Het is echt grappig om te zien hoe de rollen hier zijn omgedraaid. Ik geef er totaal niet om.

  1. koopjes zijn altijd meegenomen 😀 maar roon let daar niet zo op 😉 als die wat ziet moet die het gelijk hebben en verder kijken of het ergens goedkoper is heeft die dan weer geen zin in haha. mij deed het ook niet zoveel maar moet zeggen dat ik er ook wel mee besmet raak 😉

 5. Laat ik als man deze vraag maar even beantwoorden 😀. Ik vind Desigual een merk dat heel goed bij me past. In Duitsland zijn er tig winkels, maar in Nederland alleen in Amsterdam en Bataviastad
  Maar gelukkig is er ook een website..

 6. Ik heb geen partner haha, dus kan daar geen antwoord op geven. Ik hoop wel dat mijn toekomstige partner zich toch iets meer verdiept in kleding dan mijn vader, want hij is echt een drama met kleding haha. M’n moeder moet altijd zijn kleding kopen, want zelf heeft hij er echt een hekel aan!

  1. haha ja dat kan ook!!! Als ze er lang mee doen heb je ook niet elke maand wat nodig toch 😀 , dat is bij Roon gelukkig ook het geval want als die elke maand dit soort kleding gaat kopen hahah word ik chagerijnig lol

 7. Manlief houdt zeker van mooie merkkleding, maar dat je dan niet de merknamen en logo’s zo duidelijk in beeld ziet. Ook draagt hij graag kleding van mooie en natuurlijke stoffen zoals bamboe en biokatoen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.