Shoplog

Shoplog

Hey!! Ja ik ben er weer ;-).  Ik ben nog steeds druk met school dus ja veel bloggen zit er niet in. Ben de afgelopen weken ook aardig ziek geweest van de griep, maar om daar nu een artikel van te plaatsen….uhm nee, zo niet boeiend. En na school ben ik dus druk met huiswerk en in het weekend met vriendje en de ijshockey!!

Maar goed. Dit artikel heeft niks met hierboven te maken maar ik ben gister weer even lekker met mijn ouders wezen shoppen. Dit na aanleiding door mijn “zeuren” over nieuwe broeken. Maar menig mens weet dat als je gaat shoppen voor iets specifieks dat je toch met ook andere dingen thuis komt en zo ja ik ook!! En ja mijn moeder en vader hebben ook kleding gekocht 😉

Ik ging dus voor broeken en ik ben geslaagd!! Vier paar wist ik te scoren dus ik kan wel weer even vooruit. Ik ben nog steeds leip van de primark en daar zijn we dus ook geweest.

Primark shoplog

Twee zwarte broeken en twee lichtere broeken en 2 truien. Zwart en wit zodat ik het weer overal mee en op kan combineren. En lekker basic en casual vind je niet :D. De broeken waren tussen de 8 en 13 euro en de truitjes 9 euro. Nou dat is geen geld toch.

Twinning is winning want mijn moeder heeft dezelfde trui, de witte, dus jullie zullen vast nog wel een paar foto’s van ons samen voorbij zien komen dat we dezelfde trui aan hebben hihi.

Verder heb ik ook nog een nieuwe wimper kruller gekocht want mijn oude was aan vervanging toe!

Wat vinden jullie van mijn items?

Ik ben er weer blij mee en kan weer netjes voor de dag komen 😀

4 gedachten over “Shoplog

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.