Shoppen en gek doen

Shoppen en gek doen

Degene die ons in real live kennen weten zowieso al dat wij niet sporen haha, en of we nou thuis zijn of onderweg we lopen altijd wel te dollen met elkaar of moeders heeft weer bizare acties zo ook dit keer met een badmuts…wat moet je nou weer met een badmuts dan? ja nou voor onder de douche 😀 ik was niet elke dag mijn haar en als ik ga douchen word toch mijn haar een beetje nat en ik zag hem liggen die badmuts en dacht ja die moet ik hebben hahahh. We kochten nieuwe kleertjes voor de meiden en voor mijzelf een trui en 2 tshirts, Roon heeft ook een paar leuke shirts en een trui gekocht. We hebben 2 avondjes lopen winkelen en ik heb het vol gehouden 😀 en oh wat vond ik het heerlijk!! Maar we waren allemaal wel gesloopt haha

ik kocht weer nagelak en lipstick natuurlijk, ik leer dat gewoon niet af klaar hihi, anyway ik kan voorlopig even geen winkel meer zien!!! Nou ja we moeten nog een nieuwe fiets voor rashel aanschaffen maar we weten al waar wij die gaan kopen dus hoeven daar niet meer stad en land voor af!!

Hebben jullie ook van die spontane shop-acties?

2 gedachten over “Shoppen en gek doen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.