Shoppen op Zalando

Shoppen op Zalando

leuke uggsWie kent de webshop Zalando nou niet 😀 en hoorde er zoveel mensen over dat ik er toch eens een kijkje ben gaan nemen . Ik stuitte gelijk op een paar leuke uggs die ik nog wel wil hebben.

Kwam er ook achter dat ze een leuke afdeling hadden voor woondecoraties, iets waar ik ook niet vies van ben hihi. Vond de lampen die ze aanbieden ook wel geinig om te zien, wie heeft er nou een theepot als lamp!! zou hem voor mijzelf niet zo snel kopen maar gewoon voor een geinige verjaardag ofzo lijkt het me wel wat 😀

En ja toen stuitte ik me toch op een paar honey die ik dus echt gaat aanschaffen!!! Ze zijn wel erg hoog maar daar leren we dan wel op te lopen vind je niet

oelalalaaa Hebben jullie wel eens wat bij Zalando besteld ? zo ja wat dan 😀

Fijne avond allemaal!!

4 gedachten over “Shoppen op Zalando

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.