Shopping en testing

| 4 reacties

Na weken wachten kwam mijn flash ring voor mijn nikon camera binnen en ja dat moet gelijk getest worden natuurlijk πŸ˜€ en ja ik ben er blij mee :D. Vandaag ook een cutie tas op de kop weten te tikken, zoals gewoonlijks doe ik zaterdagochtend even snel vroeg wat boodschappies en jawel allemaal kraampjes in het winkelcentrum hier en oh oh wat een leuke hebbedingetjes stonden er weer en mijn oog viel gelijk op die tas…gewoon cute, maar ja manlief koopt altijd mijn tassen voor me die van kipling dus ja ik heb toestemming gevraagd eerst moaaha dus ik happy met me nieuwe niet kipling tas πŸ˜€
shopping en testing

Zo ook vandaag weer even wat staan te proberen in de keuken, haricot verts met een ontbijtspek erom heen en jeetje wat lekker hihh, heb het nou zovaak voorbij zien komen op het www dat ik het gewoon even moest maken en met succes alleen niet bij de rest van het gezin want die haalden hun neus weer op zoals gewoonlijks hahah, maar ik ga het zeker vaker maken voor mij zelf :D. Roontje is het hele weekend lekker bij zijn gezinnetje en daar genieten we vollop van alleen niootje is een beetje ziek en heeft een stijve nek πŸ™ arme tut maar nu kan ze wel lekker door papa en mama verwent worden πŸ˜‰

reactie's

4 reacties

  1. Leuke foto’s! Wat een mooie dochters heb je!

  2. Wat een gave ring flash!

  3. Wat een super schattige tas! En ik ben stiekem een beetje jaloers op je ring flash hihi.

  4. Mooie foto’s zijn het geworden met je mooie dochter, zag ze al op Twitter. πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: