Shopping en testing

Shopping en testing

Na weken wachten kwam mijn flash ring voor mijn nikon camera binnen en ja dat moet gelijk getest worden natuurlijk 😀 en ja ik ben er blij mee :D. Vandaag ook een cutie tas op de kop weten te tikken, zoals gewoonlijks doe ik zaterdagochtend even snel vroeg wat boodschappies en jawel allemaal kraampjes in het winkelcentrum hier en oh oh wat een leuke hebbedingetjes stonden er weer en mijn oog viel gelijk op die tas…gewoon cute, maar ja manlief koopt altijd mijn tassen voor me die van kipling dus ja ik heb toestemming gevraagd eerst moaaha dus ik happy met me nieuwe niet kipling tas 😀
shopping en testing

Zo ook vandaag weer even wat staan te proberen in de keuken, haricot verts met een ontbijtspek erom heen en jeetje wat lekker hihh, heb het nou zovaak voorbij zien komen op het www dat ik het gewoon even moest maken en met succes alleen niet bij de rest van het gezin want die haalden hun neus weer op zoals gewoonlijks hahah, maar ik ga het zeker vaker maken voor mij zelf :D. Roontje is het hele weekend lekker bij zijn gezinnetje en daar genieten we vollop van alleen niootje is een beetje ziek en heeft een stijve nek 🙁 arme tut maar nu kan ze wel lekker door papa en mama verwent worden 😉

4 gedachten over “Shopping en testing

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.