Shopping time

Shopping time

Afgelopen weekend was ik lekker op pad met mijn moppie Rashel en we doken de kruidvat weer in en de hema. Ik wilde even naar de hema omdat ik weer even wilde kijken voor wat leuke kleurtjes oogschaduw. Nou hadden ze jammer genoeg niet zoveel keuze en bij het kruidvat was het ook net niet wat ik zocht, jammer. Maar ik kocht natuurlijk wel wat!!! Toch een oogschaduw en een mascara en een contour palletje en een paar kwasten, unicorn hahha.

De contourbrush is wel te doen maar het oogschaduwpenseeltje is heel hard en is dus niet fijn, jammer want ik vind de kwastjes van de hema altijd fijn maar deze even niet. De oogschaduw is wel mooi alleen je moet hem een paar keer aanbrengen want heel veel pigment zit er niet in. De mascara van essence vind ik wel heel fijn!! Hij heeft een plastic borsteltje en dat werkt voor mij het prettigste. De harige borsteltjes kan ik niet meer mee overweg zeg ik je eerlijk en worden mijn wimpers een grote mess.

Het contour palletje is ook heel fijn. Er komt genoeg kleur vanaf in ieder geval!!!

Ik ben dus weer blij met met mijn aankoopjes ondanks dat sommige tegen vallen. Ze hebben ook hele leuke nieuwe lakjes bij de hema dus die ga ik van de week maar even aanschaffen want heb toch wel spijt dat ik ze heb laten liggen 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.